Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

F1Taure - virtualių lenktynių namai / rFACTOR


sebas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3333 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

mes.png

rFactor žaidimas buvo išleistas 2005 metais lapkričio mėnesį. Netrukus žaidimui pasirodė nemažai modifikacijų – pradedant F1, baigiant WRC. Dauguma virtualaus sporto mėgėjų iš seno, bei striginėjimais serveryje pasižymėjusio F1C „persėdo“ į rFactor bolidus.

 

Nuo to laiko, kai buvo išleistas šis žaidimas, praėjo beveik aštuoneri metai. Tačiau dauguma F-1 prijaučiančių žmonių renkasi šį žaidimą bei jo modifikacijas, o ne Codemasters kurtą ir puikią grafiką turintį kūrinį. Kaip ir minėjau pradžioje – vienas didžiausių privalumų yra lanksti sistema, lengvai prieinami serveriai bei tai, jog kiekvienas iš mūsų turime galimybę varžytis trasoje, netrukdomi jokių pašalinių veiksnių, t.y „lag‘ų“.

 

Mane patį prieš du metus įtraukė ši SimRacingo „manija“, tad su kolega tiek realiame gyvenime, tiek trasoje, nusprendėme įkurti turnyrą, kuris sėkmingai šį pavasarį užbaigė trečiąjį sezoną! Buvo visko – ir mažų dalyvių skaičių ir keletas prastai suorganizuotų lenktynių, bet.. Mes stengiamės ir dirbame dėl Jūsų, žmonių, kuriems F1 – tai daugiau nei pomėgis kartais pasižiūrėti lenktynes. Ar Jūs nenorite susigrumti trasoje su varžovais iš kitų miestų, net gi valstybių? Nenorite įrodyti Jiems, jog esate geresni? Žinau, jog norite. Kiekvienas iš mūsų to trokštame!

 

Pasiilgote kovos trasoje? Atsibodo sproginėjančios Pirelli padangos? Esate nepatenkinti DRS pagalba atliekamais „apvažiavimais“? Taip, mes to neturime ir jeigu Jus tai tenkina – junkitės prie mūsų! Mes neturime patyrusios komandos, kuri sugebėtų kurti puikias modifikacijas rFactor žaidimui, bet mes turime nuostabų, visais klausimais padedantį bendraminčių kolektyvą!

 

Pabaigai paminėsiu, jog F1T – vienintelis turnyras Lietuvoje, kuris stengiasi ir geba išsiskirti iš kitų savo unikalumu, sistemomis, naujienų, interviu bei reportažų skaičiumi. Viskas yra daroma dėl dalyvių ir naujokų! Turnyre, nuo 4-ojo sezono yra naudojama nemažai naujovių, naujų sistemų.

 

Taigi, jeigu Jus, prijaučiančius F1 sportui ar tiesiog lenktynėms, sudomino šis turnyras, kviečiu prisijungti prie mūsų!

Be Jūsų nebūtų ir mūsų!

Redaguota , nario sebas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...

g27.png
PRISTATOME NAUJĄ TURNYRO IŠVAIZDĄ BEI SUPER DUPER KONKURSĄ, KURĮ LAIMĖTI GALI IR KIEKVIENAS NAUJOKAS - TEREIKIA BŪTI AKTYVIAM!

Didžiausias F1 žaidimų turnyras Lietuvoje F1taure.lt pristato puikią naujieną! Skelbiamas aktyvumo čemionatas, kurio laimėtojas sezono pabaigoje laimės visiškai naują žaidimų vairą Logtiech G27(1000LT vertė)!

Čemionatas labai paprastas. Kiekvieną laikotarpį nuo vienų A lygos varžybų iki kitų A lygos varžybų (pradedant iškarto po A lygos Kinijos GP) bus skaičiuojami tiek A, tiek B serveriuose įveikti pilotų „clean“ ratai. Aštuoni daugiausiai ratų prasukę pilotai gaus taškus pagal seną F1 taškų sistemą (10, 8, 6, 5, 4, 3, 2, 1) po kiekvieno dviejų savaičių laikotarpio. Kadangi tai aktyvumo čempionatas, žinoma, bus baudžiama už praleistas varžybas. Nesvarbu pilotas priklauso A ar B lygai, už praleistas varžybas bus minusuojami 5 taškai. Po paskutinio sezono etapo daugiausiai taškų surinkęs pilotas ir gaus nuostabųjį prizą.

Sezono eigoje čempionato rėmėjai galbūt skirs ir paguodos prizus antrai ir trečiai vietoms, tad stenktis tikrai verta!

Aktyvumo čempionato įskaitą bus lengva sekti F1taure.lt puslapyje atskiroje skiltyje.
Įveiktų ratų skaičių taip pat visada galite matyti čempionato live timinge: http://f1taure-lt.liveracers.inf...

Čempionatas prasideda Lapkričio 5-tą dieną 12.00val.
Kiekvieno laikatarpio „clean“ ratai skaičiuojami nuo trečiadienio (po A lygos varžybų) 12.00 iki pirmadienio 22.00 (sulyg A lygos kvalifikacijos pabaiga).

Visiems linkime, kad sukant ratus tai būtų daroma kuo prasmingiau. Bandykite šias varžybas išnaudoti savo pagreitėjimui, tai ir yra pagrindinis F1Taurės.lt tikslas skelbiant šį čempionatą.

Sėkmės!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
(redaguota)
Pasibaigus vienam įdomiausių F-1 sezonų per pastaruosius metus daugeliui Formulės 1 fanų kyla klausimas - o ką gi dabar veikti? Vieni autosporto karalienės fanai kito sezono belaukdami tiesiog užmiega žiemos miegu, kiti visada turi alternatyvą – „Codemasters“ kuriamų Formulės 1 žaidimų seriją ir kitus lenktyninius žaidimus. Nepaisant įspūdingos grafikos ir gana lengvo valdymo, kova su dirbtiniu intelektu gana greitai atsibosta. Taip pat verta pastebėti ir tai, jog ne visų technika yra tokia, kad galėtumėme mėgautis nemažai resursų reikalaujančiais „Codemasters“ produktais.

 

Tačiau visiems lenktynių fanams yra alternatyva. Tiesa, ji yra žinoma tik tarp gana siaurų masių. Lenktyninis žaidimas "rFactor" nėra labai garsus ir dažnai girdimas, nes nėra grafiškai patrauklus - žaidimas buvo išleistas 2005 metais. Netrukus žaidimui pasirodė nemažai modifikacijų – pradedant F1, baigiant WRC ir kitomis autosporto serijomis. Dauguma virtualaus sporto mėgėjų iš senesnio, serverių striginėjimais pasižymėjusio  EA Games F1Challange persikėlė į rFactor bolidus. Svarbu tai, jog šis žaidimas, priešingai nei „Codemasters“ serijos produktai, yra laikomas simuliatoriumi. Tai reiškia, jog važinėti čia nėra lengva, nes žaidimo fizikos gana artimos realybei. Pastarąjį faktą patvirtina ir tai, jog keletas F-1 ekipų „rFactor“ naudojo kaip platformą savo sudėtinguose simuliatoriuose . Dar vienas riebus šio žaidimo pliusas - lenktyniavimas internetu. Šiuo metu „rFactor“ žaidimą naudoja didelis kiekis tiek mažų, tiek pasaulinio lygio lenktynių turnyrų. Lietuvoje yra keletas čempionatų, kurie naudoja šią platformą, vienas jų - F1Taure.LT. Šio turnyro sezonų skaitliukas sukasi ties skaičiumi 5, todėl galima teigti, jog turnyrą valdo administracijos komanda, turinti daug organizacinės patirties. Turnyre šiuo metu veikia dvi lygos, kuriose dalyviai išskirstyti pagal pajėgumą: A lygoje renkasi visi virtualių lenktynių geriausieji, tuo tarpu B lyga skirta lėtesniems pilotams ir naujokams. Svarbu yra tai, jog turnyre sukurta komandų vadovų sistema, kuri yra itin naudinga kiekvienam pradedančiajam – tokiu būdu suteikiama neįkainojamos patirties naujokams.

 

Kaip ir realybėje, taip ir turnyre, kiekvieno sezono nugalėtojams būna įsteigti prizai – skirtingo dydžio taurės. Penktojo sezono proga turnyro administracija yra įsteigusi ypatingą prizą  – 1000Lt vertės „Logitech G27“ vairą, kuris skirtas ne čempionato greičiausiam, o daugiausiai besitreniruojančiam dalyviui , todėl jį laimėti gali net naujokai ar dalyviai vairavimui naudojantys klaviatūrą. Taigi siūlome pasinaudoti šia proga ir F1 tarpsezonį pagreitinti dalyvaujant turnyre, kuriame netrūksta gerų emocijų ir įtemptų akimirkų. Susitiksime trasoje!

 

 Taip pat prisegu keletą nuotraukų iš projekto gyvenimo. 

 

 

 

f1t.png

Redaguota , nario sebas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
(redaguota)

Pradedamas kėbulinių automobilių čempionatas! GRAB_284.jpg
Su džiuga nuotaika norėtume paskelbti apie F1Taure.lt - AE86 Cup! Tai - Kėbulinių automobilių čempionatas vyksiantis kas antrą sekmadienį, nesusikertant nei su LRC, nei su F1Taurės etapais. 

Daugiau apie modifikaciją: 
Toyota AE86 Levin/Trueno (Kėbulo stilius).
N2 klasės automobiliai, turintys apie 220AG, sveriantys mažiau negu toną, varomi galinės ašies, variklis sukasi iki 11000rpm, kas yra tikrai ispūdinga. Mašinos valdymas yra labai įtraukiantis, kas tikrai svarbu kėbulinių automobilių čempionatuose, o kaip rėkia tas automobilis prie 11000rpm jau ir patys manau galite įsivaizduoti. Tačiau svarbiausias modifikacijos arkliukas yra tas, kad reikia taupyti variklį, nesukant jo iki maksimalių sūkių, kurie būtų 11000rpm, tai padarius, variklis tiesiogine to žodžio prasme užlinks po keletos sekundžių, tad reikia važiuoti protingai reguliuojant sūkius iki maždaug 10000rpm, kas tikrai neatima jokio smagumo.

Daugiau informacijos apie čempionatą: 
Čempionatą sudarys 3 etapai - kol kas žinoma, kad pirmasis įvyks garsiojoje Tsukubos trasoje, Japonijoje. Likusieju du paaiškės artimiausiu metu.

Lenktynių formatas: 
Kvalifikacija - SuperLap tipo, vienas ratas mašinos apšildymui, vienas įskaitinis ir paskutinysis atsivėsinimo ratas gryžtant į PitLane zoną. Trukmė - 10min. Tai leis paįvairinti išvažiavimo iš Pit taktikas.
Lenktynės - 3 lenktynės po 8 ratus. Po pirmųjų lenktynių pirmieji 8 finišavę vairuotojai bus apverčiami ir pirmasis startuos lenktyninkas kuris pirmosiose lenktynėse finišavo 8'ojoje pozicijoje. Tai suteiks kažkiek įvairovės ir šansų nugalėti ne tik greičiausiems, tačiau ir stabiliausiems.

MODIFIKACIJOS PARSISIUNTIMAS (įrašykite naujoje, atskiroje rFactor direktorijoje)
#1 TRASOS PARSISIUNTIMAS

PIRMASIS ETAPAS NUMATOMAS 2015-02-22!
SERVERIS SU MODIFIKACIJA BUS ĮJUNGTAS ŠĮ KETVIRTADIENĮ 2015-02-12!

REGISTRACIJA KOMENTARUOSE: http://www.f1taure.lt/naujienos/Pradedamas-kebuliniu-automobiliu-cempionatas-/566
1.Vardas Pavardė 
2. Kėbulo tipas

Redaguota , nario sebas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3333 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...