Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ieškau žmonių


knutas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3529 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

adc5a44040053921d3efd9239ec782f9709.jpg

??? Turbūt kiekvienam kyla klausimas - kokio pobūdžio žmonių ieškau, ir kam jie man bus reikalingi. Ieškau žmoniu žaidimo kurimui, kurį manau atlikti per bent jau pusę metų. Žinoma, reikia tokių, kurie nenuleistu rankų ir negalvotu - "Pabandysiu, nepatiks ir išeisiu". Jeigu moki bent kažką ar esi patyręs? Pirmyn! Lauksiu tavęs pagalboje. Jei kažko nemokėsi, bet būsi užsidegęs šiam norui, nebėda, mokinsimes bei padėsim vienas kitam. Žaidimas bus kuriamas Unity varikliuku.

 

Kodėl kilo ši mintis? Buvau išvykęs ten, kur nebuvo susisiekimo prie pasaulio (interneto), bet buvo kompiuteris ir iš nuobodulio pradėjau rašyti kodą (script). Buvo mintis daryti "tipo" mmorpg, kuriam pavyko padaryti prisijungimą prie serverio kitiem žmonėm, bet žmonės tik vaikšto, tiksliau - kubeliai bei šiokį tokį atidaromą langą užduotims (quest'ams) ar kitiems dalykams. Paskiau gerai apmąstęs, padariau išvadą, kad neverta daryti vienam, kadangi vienas turėčiau rašyti storyline, gaminti garsą, paišyti modelius, žaidimo pasaulį bei patį scriptą = užsipisimas. Todėl ir ieškau žmonių, kurie tikrai norėtų apsiimti.

 

Kokio žmogaus reikia?

  • Modeliuotojo - Šis žmogus turėtų išmanyti kaip yra kūriami modeliai, t.y. žmogaus 3D vaizdas, pastatai ar kitas objektas. Turėtų mokėt elgtis su 3Ds max ar kita programa, su kuria yra kuriami objektai.
  • Pasaulio kūrėjo - Žmogus turėtų būti kūribingas ir įsivaizduoti gražią aplinką, kurią galėtu perteikti į programą. Didelių žinių nereikia, kadangi šis žmogus dirbtu pačiame varikliuke ir apie "terrain" informacijos yra pilna tiek youtube, tiek google.
  • Garsas - Kaip ir kiekvienas žinome, kad žaidimas neapsieina be garso takelių, todėl reikia, kuris mokėtų elgtis su fruity loops ar kokia kita programa, kuria galėtume išgauti garsą. Garsas būtų - žmogaus kalbėjimas, efektų garsai, muzika ir pnš.

 

Apie save - Pats būčiau šios grūpės scripteris. Esu baigęs dviejų metų programavimo studijas, per kurias išmokau elgtis su - C# , Php, Pascal, Truputis C++ ir C. Pagrinde dirbu su C# kalba, kuri man yra priimtiniausia. Negaliu sakyti, kad pats esu kodo meistras, kadangi nei vieno tokio nėra, nes su šia profesija mokosi žmonės ko ne kiekvieną dieną ir išmoksta vis naujų dalykų. Pačiam tenka retkarčiais pasinaudoti youtube ar google informacija. Taip pat esu sąžiningas žmogus ir nieko nenoriu apgauti.

 

Pabaigai - Jeigu, žaidimas veiks puikiai ir tikrai bus su kuo dirbti, gali tekti užsikalti šiokią tokią kapeiką ir paleisti žaidimą į rinką (steam ar kt.), tačiau tam reikia siekių norinčių žmonių.

 

 

Norinius prisidėti, susisiekite su manim į Ą.Ž. arba palikite komentarą temoje bei skype - kristis7772

Redaguota , nario knutas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kadangi pats nesidomiu tokiais dalykais tai gaila, perskaičiau visą rašytą informaciją ir kažkaip nežinau.. Galbūt tau tik ten iš nuobodulio buvo tokia idėja? O čia sugrįžęs susirasi veiklos ir nebus tokios kaip ir motyvacijos kažką toliau kurti.. Tiesiog sėkmės!

Tiesiog visą laiką kūriau programas ir pabandžiau kurti žaidimuką, kas man išties labiau patiko negu įprastas programų kurimas.

P.S. Ačiū už sėkmes visiems :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

:D E As istikruju pradedu mokintis su unity :D

Ankciau mokinausi su gamemaker bet su sita programa nieko jau tokio gero nesukursi.

Jeigu zinote geru unity pamoku davai atsiuskit :D nesvarbu ar angliska ar lietuviska.

Beje istikruju bandau C++ nes su ja ispradziu pradejau mokintis:D

Na aš irgi neesu patyręs. Bet jeigu nori rimtai padirbėt, galbūt kažką surišim, tai parašyk į skype.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3529 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...