Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Atgimimas, kuriame turi dalyvauti ir tu!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3542 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

aoajvt.jpg

 

skirtukas_zps685af075.jpg

 

Jei jau užklydai čia, tai perskaityk iki pabaigos. 

Šiandien pristatysiu žaidimą, kuris jau visiems manau bent jau girdėtas, bet nematau, kad visų išbandytas, taigi pristatau - E-Sim, konkrečiai Suna serverį, kuris prisikels naujam gyvenimui Rugpjūčio 2 (šeštadienį) dieną, 8 valandą ryte. Daugiau informacijos apie tai facebook arba E-Sim wiki.

 

Pagrindinė priežastis kodėl pradėti vykdyti šie atnaujinimai, tai - žaidėjų tolygus mažėjimas, todėl kūrėjai sugalvojo pridėti daugumą pasaulio valstybių (įskaitant Afrikos valstybes) į vieną serverį, taigi tikrai kiekvienas žaidėjas ras savo šalį, o mes toliau galėsime žaisti už savo mylimą Lietuvą!

 

Taigi, kokie privalumai iš serverio atgimimo? Visi bus beveik lygūs, nelygumai pasireikš tuom, jog senųjų žaidėjų sukauptas turtas jiems išliks, bet bus iki pradinio sumažinti Ekonominiai įgūdžiai, patirties taškai, visos šalys atgaus savo pradines teritorijas, bus iš naujo paskirstyti Resursai šalims. Naujokams tikrai nederėtų pykti ant senųjų žaidėjų dėl jų turtų, nes jums nuo to tik geriau, senieji turi daug pradžioje reikalingų daiktų pardavimui, taigi kainos nebus didelės, kaip paprastai būna betvarkė per serverio startą - šįkart bus geriau!

 

Norėčiau iškarto pasakyti, kad registravimuisi pateikiu savo referalinę nuorodą, per kurią registruodamiesi pasiekę 7 lygį gaunate 2 auksinius (gold), jei registruotumėtės paprastai, ne per mano nuorodą, negautumėte tų papildomų pinigų. Taigi, nauda tiek jums, tiek man. Manau, jog man yra būtina pabrėžti, jog tas žaidėjas, kuris savo valstybėje, per pirmąsias 48 valandas nuo starto pakvietė daugiausia žaidėjų į valstybę gauna šalies prezidento pareigas iki artimiausių prezidento rinkimų, o kitiems dvidešimt žmonių, kurie pakvietė daugiau už kitus valstybės piliečius, bus suteikiamos pareigos seime, taipogi iki artimiausių rinkimų. Tad registruokitės, kvieskit draugus ir būtinai nepamirškit, jog taip patekti į seimą, ar tapti prezidentu galima tik per pirmąsias 48 valandas nuo žaidimo starto. Galite ir dabar jau registruotis, netgi jums bus geriau, prisikaupsit visko, o po to viskas išliks, tik reikės iš naujo XP keltis, o šiuo metu yra tik Afrikos valstybės, bet Rugpjūčio antrosios rytą, jau bus visas pasaulis, kuomet galėsite pasirinkti savo norimą valstybę! :)

 

7t59vs9.jpg

 

Dauguma naujokų retai kada grįžta antram kartui, nes nieko nežino apie žaidimą. O šiame žaidime reikia pradėti gilintis į santvarką nuo pirmųjų minučių, kad kažko pasiektumėte. Žaidime yra kur kas daugiau galimybių nei tik "Work" ir "Train", naujokai tų galimybių paprasčiausiai neišnaudoja, kuomet pačią pirmą dieną žaidimas neatrodo itin patrauklus, man irgi panašiai buvo, bet vis grįžau į žaidimą ir pradėjo patikti

NAUJOKAMS/ NORINTIEMS IŠBANDYTI: Žaidimas pirmą dieną neatrodo patrauklus, tad pabandykite pažaisti bent savaitę, kad suprastumėte žaidimo esmę, ir manau jis jums patiks, nei išmoksite naujų dalykų, kuriuos galbūt pritaikysite ir realiame gyvenime.

 

Žaidimo galimybės

 

- Įkurti savo įmonę, ją valdyti, samdyti darbuotojus.

- Būti vieno iš daugybės karinių būrių dalimi.

- Leisti įvairius straipsnius savo laikraštyje.

- Rinkti įrangą, kuri padės kovose.

- Dalyvauti aukcionuose.

- Kovoti už savo šalį ir sąjungininkus.

Čia išvardintos tik pagrindinės žaidimo galimybės, dar daugiau (kaip tapti prezidentu, įkurti savo partiją, akcinę bendrovę ir t.t.) rasite pačiame žaidime starto dieną.

 

Vaizdai iš žaidimo - čia (gali truputį skirtis dizainas nuo dabartinio, nes vyksta atnaujinimai, bet esmė išlieka ta pati) 

 

Susisiekti su manimi žaidime gali čia, arba tiesiog palik komentarą šioje temoje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3542 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...