Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RGyvenimas-Realaus gyvenimo pradžia


EdQs

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3476 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

33e321c58e485ef00af4b25cec7ea089161.jpg

Projekto istorija

Šio projekto žaidėjai gerai žino Dainorą, projekto tikrąjį įkūrėją, nuo kurio ir prasidėjo viso projekto plėtojimas, bet ne visu nervai geležiniai - žmogus 2014 metais projektą pardavė. Kiek vėliau, projektą valdė Gintaras ir Ernestas. Jiems pavyko startuoti su šiuo projektu ir surinkti 42 žmones. Tai nebuvo nei daug, nei mažai. Laikui einant, projektas buvo uždarytas ir vėl parduodamas. Tada, aš su savo draugu sugalvojome jį nupirkti ir tęsti šią veiklą. Nupirkę projektą, mes nedelsiant pradėjome prie jo dirbti. Darbai vyksta sklandžiai, skelbiame forumo startą, bei ne už ilgo bus paskelbta starto data.

 

Kodėl būtent mes, o ne kitas šio tipo prejektas?

Manome, jog skiriamės nuo kitų projektų, nes MES bandome sukurti unikalią, nematytą modifikaciją, kurioje kiekvienas žaidėjas galėtu viską tinkamai suprasti ir Joje linksmai, užtikrintai žaisti. Žaisdami Mūsų projekte, Jūs tikrai negalėsite nusipirkti paslaugų (administratoriaus postų ir pan.), tai reikės užsitarnauti, (aktyviai žaisti bei suteikti didelę pagalbą naujesniems žaidėjams). Mūsų serveryje – yra VISI LYGŪS! Daugybėje serverių Jūs galite tiesiog ateiti ir nusipirkti bet ką (ko Jūsų širdis geidžia). Čia Jūs to padaryti tikrai negalėsite, tuo ir serveris tampa patrauklesnis  bei savaime aišku, kad žaidimas tampa dar įdomesnis.
 
Pagrindinis tikslas
Mūsų pagrindinis tikslas - unikali ir gera atmosfera serveryje. Kiekvieną dieną stengiamės padaryti kažką naujo, skaitome visus žaidėjo pasiūlymus, apgalvojame Juos ir bandom įgyvendinti. Be to, mes turime pilnai savo idėjų, kurias jau gana ilgą laiką bandome įgyvendinti ir jau didelę dalį Jų esame  įgyvendine. Taipogi norime, kad kiekvienam žaidėjui būtų malonu ir patogu žaisti Mūsų serveryje, kad kiekvienas jaustų malonumą žaisdamas.
 
Modifikacija:
 
1b57790394a6206791ced83d3670184f614.png
 
Banko sistema: Padaryti bankomatai ir padaryti 2 bankai t.y Swedbank ir DNB. Turėsite susikurti banko kortelę ir kuriame banke tai padarysi, tai to banko paslaugomis tegalėsite naudotis. Palikę banką galėsite susikurti kortelę kitame banke, jeigu prieš banko palikimą buvo ten pinigų, tai jie nedings, jie atsiras kai susikursite vėl tą patį ar naują.
 
Viską pamatysite užsukę į mūsų serverį, daugiau sistemų ir panašiai.
 
APIE DARBUS BE DIREKTORIAUS PAKVIETIMO:
cf9ab08b8d00c4e3a2ac35dc46414c21145.png
 
• Žuvies išvežiotojai
Mėgsti jūra ir žuvis? Tai dirbk pas mus, išvežiok žuvies produktus po miesto restoranus ir kavines ir gausi + 18 LT, o už važinėjimą 50 LT/min.
• Čili Pica išvežiotojai
Tai labai lengvas darbas ir lengvas uždarbis! Jų darbas išvežioti Čili pica į reikiamas vietas pažymėtas žemėlapyje!
 
• Kelių prižiūrėtojas
]Jų darbas važinėti po miestą, prižiūrėti tvarką mieste! Pamačius kelio erelius kurie nesilaiko taisyklių, būtina pranešti policijai!
 
• Katafalko vairuotojas
Darbas labai lengvas, jau pats pavadinimas pasako kad turėsite vairuoti katafalką!
 
• Limuzino vairuotojas
Tai paprastas darbas, vežioji žmones kuriems reikia limuzino paslaugų ir gauni pinigų.
 
UŽDARBIS(ALGOS): Serveryje algos yra vienodos darbams su pakvietimais t.y 60 LT/min jums į /uzdirbau, o 50% į darbo pelną. Taip pat iš darbdavių galėsite gauti premijas už gerą darbą ir pasiaukojimą. Alga atsiimti galite vyriausybėje nuo 19:00val iki 23:00val(/navigacija)!
 
Kolkas serveryje yra tik tiek darbų, ateity jeigu reikės - bus daugiau. O dabar jūsų pasirinkimas kokį darbą norit dirbti.
 
 
b7dc28f7bc98efe9496b7dc3ba54f025269.png
 
 
• Policija, SWAT - Teisingumas
Teisėsauginkų darbas yra vienas iš sunkiausiu serveryje, jie turi piržiūrėti žmones pažeidžiančius KET ( Kelių eismo taisykles ) ir juos bausti, prižiūrėti, jog nebūtu muštynių, nevairuotu išgėrę ir jog paklustų visiems įstatymams.
Pakliuvai į bėdą? Užpuolė ar apiplėšė? /kviesti policija
 
• Medikai - Padėkite žmonėm gyventi
Padeda žmonėm gyventi, gydo juos taip pat išduoda sveikatos pažymėjimą - /spazymejimas išdavus pažymą jos galiojimo laikas bus: 4 paros. Reikia medikų pagalbos?! /kviesti medikus
 
 
• Taksi firma - Padeda žmonėn pasiekti tikslą
Taksistai vežioja žmones iš vieno taško į kitą, tai yra nuo taško A iki taško Z. Neturi transporto? Nori kažkur keliauti? Kviesk! /kviesti taxi.
 
• Furistai
Tai tolimųjų reisų vairuotojai, jie vežioja įvairius krovinius, be jų tiesiog žlugtų visa pramonė.
Parašius /marsrutai išmes lentelę, pasirinkus jums nurodys kurioje vietoje reikia pasikrauti. Nuo šiol yra ir nelegalių krovinių, kuro ir nelegalių pasikrovimų vietos yra kitur negu legalių t.y legalių krovinių pasikrovimas paprastai yra pavažiavus už miesto ir ten nuėjus į ofisą ir pasirinkus. Kuro prisipylimas į cisterną yra fort carson naftos gamykloje. Taip pat įdėta dar viena komanda - /atkabinti, ją parašius priekabą atsikabins nuo furos.
 
• Dyleriai
Pamatę teisėsauga neša į kojas, į juos visa laiką yra nutaikytas policijos ginklo vamzdys, kaip kitaip? Tai gi grupė, kuri pardavinėja žmonėms narkotikus, ginklus ir visas kitas nelegalias medžiagas. 
 
• Mechanikai
Prižiūrėti taip pat mieste tvarka, padėti žmonėm su automobiliais ir panašiai.
Prižiūrėti ar nėra niekur numestu transportų, jei yra nutempti į KET aikštelę, arba pastatyti ten kur nėra draudžiama.
 
• Radistai
Radistai tai darbas kuris linksmina serverio žaidėjus klausiate kaip ? manau daugumą žino ką veikia radistai, jie skambinėja serverio žaidėjams ir klausia anekdotų, veda įvairias rubrikas ir už tai žmonės gauna įvarius prizus :)
 
GAUJOS/MAFIJOS:
ce2ac22b2a5e2d4be619a8fbdd61f898258.png
 
The Ballas gaujaGrove Street gaujaVarios Los Aztecas mafijaCorleone mafija.
 

Kas gali būti baisiau už baikerius? Tik gaujos ir mafijos, jiems jokios taisyklės negalioja jie - papirkinėtojai iš prigimties, nesilaikantys taisyklių nuo tada kaip važiavo pirma kartą su automobiliu, vagys kaip pirma kartą iš parduotuvės ką nors netyčia išsinešė ir negailestingi kaip pirma kartą nuskriaudė ką nors.

 

Jie - Gaujos ir Mafijos, jie grobia žmones ir juos žudo, prašo išpirkos, nesilaiko jokių taisyklių.

 

Teisėsaugai juos sustabdyti bus sunku!

 
 
Serverio traileris ! 
 
 
Serverio informacija:
Serverio ip adresas (Beta startas) : s1.justhost.lt:8024
Serverio teamspeak kanalas: Kuriamas
 
 
Kadangi dar tik serverio beta startas todėl nėra visi direktoriai išrinkti todėl jūs turite galimybe juos užimti :)
P.S. Kadangi kaip žinia serveris persikėle į naują forumą todėl dabar nėra keletų anketų bei neprisiregistravusių žmonių :)
 
 
Redaguota , nario EdQs
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Man nepatiko, kad visi lygūs, pavyzdžiui aš noriu būti aukščiau kitus tai negalėsiu?

Netaip supratai, visi lygus tai kaip niekas kitam negali aiškinti, jai kasnors pasikelia paviždžiui direktorius jis gauna įspejimą jai nepasistaiso ir toliau aiškina kitiems (Ne savo darbuotojam) jį tėsiogi išmetame :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3476 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...