Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

NKG.LT | Ateik, ir pasilik su mumis. | Rekordas 30 ONLINE |


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3547 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

b1bd6f8ecaa97b78b78f66ebb5a4c383172.jpg

 

NKG.LT SERVERIO APRAŠYMAS

 

 

PAGRINDINĖS SISTEMOS

 

 

- Mašinų sistema.

Taigi nuvažiavus į mašinų pirkimo centrą (rasite /gps , o GPS galite pirkti minimape, pažymėtoje vietoje diskete) galėsite apžiūrėti daugumą mašinų išsirinkus jums norimą gausite nueiti prie stalo ten užlipus ant iconos išmes jums langą kokių mašinų norite. T.Y sportinių, paprastų, motociklų. Tada jums išmes langą kuriama rodys mašiną ir ten galėsite matyti svarbiausią informaciją apie tą mašiną t.y Transporto pavadinimas, Pagaminimo metai, Transporto kainą, Kompensacijos kainą. Taip pat perkant mašiną galėsite pasirinkti mašinos spalvą. Nusipirkus mašiną ji jums atsiras netoli technikinės garažo prie to pačio pastato kur pirkote mašiną. Vos nusipirkęs mašiną jūs ją turėsite apsidrausti, priregistruoti.

 

 

- Informaciją apie transporto registraciją, draudimą, kompensaciją, valdymą.

Kas bus jei nepriregistruosiu mašinos?: Jei jūs jos nepriregistruosite ir jus mieste pagaus policininkai važinėjant be numeriu gausite baudos.

Kas bus jei neapsidrausiu mašinos?: Jei neapsidrausite mašinos ir ji sprogs negausite kompensacijos.

Kokia mašinos kompensacija?: 50% mašinos kainos, tad gausite būti labai atidūs, kad ji nesprogtu

Ką daryti jei mašina sprogo dėl kito nenaudėlio?: Galėsite rašyti su įrodymais į mūsų forumą. (www.nkg.lt/forumas)

Kokia mašinos registracijos kaina?: 1000LT

Kokia mašinos apdraudimo kaina?: 2000LT 10 dienų.

Kaip viską atliksite jau galėsite važiuoti į miestą ir visur kitur. Mieste galėsite naudoti /autopilotas, nes jei jus pagaus policininkai viršijant greitį gausite baudos. Taip pat jus skatinsime važinėti su autopilotu nes prie algos gausite +10LT/min. Mašinos valdymas su komanda /masina. Užvesti mašiną galėsite paspaudę NUMPAD 2, parašę komandą/variklis.

 

 

- Namų sistema.

Serveryje namų sistema nėra labai įpatinga. Priėjus prie namo pamatysite 3D tekstus ar namas kam nors priklauso, ar ne. Jei namas niekam nepriklauso jūs pamatysite namo numerį, namo kainą. Nusipirkus namą iškarto galėsite atsirakinti namą su komanda /nraktas. Atsirakinus ir įėjus į vidų jūs galėsite namą valdyti, per komandą /namas. Namo vidus bus paprastas, o jį galėsite remontuoti, apie tai pamatysite veliasniuose punktuose. Namų kainos svyruos nuo 80.000LT iki 400.000LT. Namą galėsite rasti jei neberandate parašę /gps. Name jūs galėsite:

Padėti pinigus į namo seifą.

Paimti pinigus iš namo seifo.

Parduoti namą savivaldybei.

Atiduoti namą.

Parduoti namą kitam žmogui.

Padaryti namo remontą.

Pokolkas namą galėsite remontuoti tik 5 kartus. Vos nusipirkus namą vidus bus paprastas. Susiremontavus namą jo vidus pagražės. Kaina po kiekvieną remonto, kitam remontui pakils.

 

 

- Verslų sistema.

Priėją prie VERSLŲ iconos (strėlytės) jūs pamatysite 3D tekstą, kuriame bus rašomas, verslo savininkas (jei verslas nupirktas), jei nę matysite verslo uždarbį, verslo kainą. Verslo uždarbis serveryje eis kas 1 minutę prisijungusiam žmogui. Nusipirkę verslą ir priėję prie jo bei paspaudę ENTER klavišą jūs pamatysite langą su verslo valdymu. Verslų kainos įvairiosnuo 15.000 iki 400.000LT Įjungę verslo valdymą jūs galėsite.

Paimti verslo uždarbį.

Parduoti verslą.

Parduoti verslą žmogui.

Atiduoti verslą.

 

 

- Žvejybos sistema.

Atvykus į žvejybos vietą (ją rasite per /gps) jūs pamatysite du lieptelius ir žvejybos namelį. Namelyje jūs galėsite sužinoti ar padaryti:

Informaciją apie žvejybą:

Visų pirmą norint žvejoti jums reikės: Meškerės, Valo, Masalo, Gerų įgūdžiu.Viską galite nusipirkti čia pat!Viską nusipirkus jūs turite eiti prie lieptelio ir pradėti žvejoti parašę komandą /zvejoti.Kibimas gali trukti įvaiai nuo 10 sekundžių iki 1 minutės, tad būkite budrūs, nes nežinia kada gali užkibti!.Užkibus žuviai per keletą sekundžių jūs turėsite spėti ištraukti užkibusią žuvį(užkibus spaudinėti SPACE klavišą)Jei nespėsite užpildyti pilnos juostos spaudinėjant klavišą (Juostą rodys užkibus žuviai apačioje) žuvis pabėgs!Už pagautas žuvis jūs gausite įvariai:

Unguriai 15LT/vnt

Karosai 5LT/vnt

Karpiai 20LT/vnt

Karšiai 12LT/vnt

Lydekos 18LT/vnt
Taip pat turėtum žinoti, kad pagavus 20 žuvų jas turite nešti ir parduoti čia, nes daugiau nei 20 nepaneši!

2. Nusipirkti meškerę kaina (250LT)

3. Pirkti valą kaina (80LT)

4. Pirkti masalą kaina (50LT)

5. Parduoti žuvis (Už žuvį gausite kiek išvardinta viršuje.)

 

 

INFORMACIJA APIE DARBUS SU PAKVIETIMAIS

 

 

 

 

- Policijos dapartamentas.

Policijos dapartamente jūs turėsite gaudyti visame mieste esančius nusikaltelius. Nusikalteliai mini mape bus žymimi violetinę spalva. Jų komandas rasite parašę serveryje/policininkas . Taip pat gausite reguoti į iškvietimus. Žmonės jus iškviesti galės su komanda: /kviestipolicija

 

- Medikai.

Šiame darbe jūs turėsite gydyti žmones, jiems išduoti medicinines pažymas. Nuo pažymų serveryje priklausys žaidėjų likimas, nes žaidėjai norintis įsidarbinti į darbus su pakvietimais turės turėti medicininę pažymą. Pažymą galėsite išduoti su komanda /spazymejimas . Pažymos kainą galėsite uždėti kokią norėsite. Pažymą žmogui galios 3 (72 valandas). Taip pat medikai galės pagydti žaidėjas, duoti šarvų su komanda /medikas

 

- Taxi kontora.

Taxistų darbe jums reikės vežioti žmones iš taško A į tašką B. Žaidėjai jus galės išsikviesti su komanda /kviestitaxi. Jūsų darbas turės TAXI paprastasias mašinas, ir greituosius SULTAN'us su taxi ženklais.(Juos vairuoti galės tik tam tikro rango žmonės.)

 

- Mechanikai.

Mechanikai turės tvarkyti mašinas, o nevietoje pastatytas mašinas tempti į KMA (Konfiskuotų mašinų aikštelę). Mechanikai galės sutvarkyti mašiną ir pripildyti degalų į ją su komanda /mechanikas. Tiuninguoti automobilį su komanda /tune

 

- Fūristai.

Šis darbas yra pakankamai įdomus žmonėms mėgstantiems tranzuoti, keliauti. Įsidarbinus į fūristų darbą jūs nuėję prie užsakymų būdelės galėsite užsisakyti tam tikrą krovinį (Krovinius galės vežti nuo tam tikro rango). Pasijėmus krovinio užsakymą turėsite nuvažiuoti prisikrauti priekabą (pvz baldų) ir nuvežti į random vietą visame GTA mape. Sudaužiai priekabą? Negausi pinigų, o kitos priekabos net nebandyk kabinti, nes ji vistiek bus tuščia!

 

- Armijos pajėgos.

Armijos pajėgose jūs turėsite tramdyti sunkius nusikaltelius. Armijos bazė randasi prie pat kalėjimo. Armija turės reguoti į užgrobimus ir kitus banditų nusikaltimus. Armijos komandas rasite parašę /armija.

 

- Dyleriai.

Mėgsti nelegalią veiklą? Tai šis darbas kaip tik tau! Šiame darbe jūs galėsite pardavinėti įvairaus kalibro šautuvus, narkotikus! Aišku vos atėjęs naujokėlis negalės pardavinėti sunkaus kalibro šautuvų ir stipriųjų narkotiniu medžiagų, jūs turėsite užsitarnauti rangą kuris leis pardavinėti vis geresnes prekes! Dyleriu komandas, sužinosi parašęs /dyleris.

 

- NSO Tyrėjai.

darbas "Tyrėjai" jų paskirtis bus laukti kol ant žemės nukris koks nors neatpažintas skraidantis objektas ir nuvykti prie jo. Nuvykus jūs gausite užlipti ant kaukolės ir pasikrauti į mašiną visas rastas medžiagas.(Krauti galės tik į forugoniuką). Krovimas truks 50 sekundžių. Prisikrovus ant mašinos atsiras raudonas užrašas. "Gabenamas svarbus krovinys." Tada jūs gausite nugabenti furgoniuką iki bazės ir jį iškrauti (Galės ir kiti darbo nariai įlipe nuvežti). Atvežę vėl gausite laukti 50 sekundžių laukti kol viskas išsikraus. Išsikrovus mašina bus pastatyta į vietą ir į bazę dasidės UFO resursai(4 + 3 random). Į furgoniuką lipti bus galima tada kai bus nukritęs ateivių laivas su medžiagomis. Bus ir kitos mašinos su kuriomis galėsite važinėti ir viską tirinėti. Darbo bazėje atgabentus paketus galėsite iširti. Ištyrę juos gausite 5000LT +1000 random ir 6000LT į darbo pelną. Tyrimas truks 3 minutęs. Tuo metu jūs negalėsite judėti, tik sėdėsite ir tirsite. Pasibaigus paketams gausite laukti naujų nuolaužų. Už važinėjimą mašina gausite 50LT. Tai bus pats geriausias po kolkas esamas darbas. Naujas kosminis laivas atsiras kas 1 valandą po nukritimo, o senasis dings.

 

 

INFORMACIJA APIE DARBUS BE PAKVIETIMŲ

 

 

- Krovikai.

Tai pats pirmas darbas kurį jūs turėsite dirbti. Vos prisijungus į serverį jūs matysite MINIMAPE pažymėtą vietą kur randasi darbas. Šis darbas nereikalaus nieko tik nešioti maišus iš taško A į tašką B. Nunešus taip 10 maišų jūs gausite + 100LT į algos fondą!

 

- Picerininkai.

Įsidarbinus į picerininkus jūs nedelsiant turėsite išvežioti karštas picas! Užlipus ant motociklo, jūs turėsite pasiimti karštąsias picas ir važiuoti (prie bet kokio namo Angel Pine kaimelyje) bei priduoti picas už tai gausite + 10LT prie algos. Taip pat picas galėsite pardavinėti ir žaidėjams už tai gausite po 50LT.

 

- Kelių valytojai.

Šiame darbe jūs turėsite važinėti po miestą ir valyti kelius, išvalius visus kelius prie algos jūs gausite papildomus 150LT prie savo algos.

 

- Pasienio prižiūrėtojai.

Pasienio prižiūrėtojo darbas bus paprastas. Jie turės teisę darinėti vartus pasienyje. Jie turės komandą (/pastikrinti) su ją galės patikrinti ar žmogus gabeną kontrabaną. Jei žmogus gabens kontrabandą pasienieniečiai turės nedelsiant iškviesti policiją ir įduoti juos. Taip pat pasienietis galės ir susitarti su nusižengeliu, bei nekviesti policijos.

 

 

INFORMACIJA APIE GAUJAS

Gaujos įsikūrusios netoli miestelio, jos serveryje pokolkas yra tik 2. Rifa ir Groove Street. Gaujos vairuoja senas mašinas, ir gali skristi lėktuvais. Gaujos visada neturi ką veikti? Dabar turės! Kiekvieną šeštadienį ir trečiadienį nuo 18:00 iki 20:00 galės grobti sandelius. Serveryje bus 2 sandeliai juose kaupsis Amfa ir LSD. Gaujos vadas pradėjas grobti sandelį turės ten nemiręs ir neatsijungęs išbūti 5 minutes. Aišku bus geresnis sandelis dėl kurio visi kovos, o pralošusieji beturės teisę pasiimti, blogesniąjį sandelį. Sandelis gaujai priklausys nuo užgrobimo iki kito užgrobimo. Gerąjame sandelyje kaupsis po 20 LSD ir 15 AMFOS, o blogiasniąjame po 5 LSD ir 2 AMFOS. Jums spręsti kurio sandelio norėsite! Taip pat be sandelių jūs galėsite grobti, kas tam tikrą laiką pastatus.

 

KITA INFORMACIJA, BEI PRAMOGOS

 

 

 

- Dažasvydis

Atsibodo dirbti? Nori papramogauti? Tai ši vieta kaip tik tau! Bėk į pramogų parką ir dalyvauk dažasvydyje! Vienas roundas kainuoja 1500LT, roundas trunka 15 minučių. Nušovus priešininką jūs gausite 100 taškų, o už pataikyma po 2~5~10 taškus-(ų).

 

- Grybavimas

Esi bedarbis? Nori papildomų pinigų? Eik grybauti! Atvykus į grybavimo vietą, kurią rasite per /gps priėję prie namuko galėsite nusipirkti: grybų krepšiuką, parduoti grybus. Į krepšiuką telpą 20 grybų, prigrybavus pilną, turėsite parduoti, nes kitaip nebetilps. Už grybą gausite po 15LT.

 

- Alkis

Serveryje dirbti be pertraukos negalėsite, jūs užsinorėsite valgyti. Nepavalgius gausite galvos svaigulį, bei pamažės gyvybės, nevalgius ilgą laiko tarpą jūs numirsite. Maistą galėsite pirkti iš picerininkų, restoranuose.

 

- Direktorių valdymas

Direktoriai atvažiavę į savo ofisą, galės valdyti savo darbuotojus tai yra:

- Priimti žaidėją į darbą.

- Išmesti darbuotoją.

- Pažiūrėti visus esamus darbuotojus ir informaciją apie juos. (Rangas, pradirbtas laikas, vardas ir kitą.)

- Paskelbti svarbų pranešimą.

- Valdyti pelną. (Pelną gaus už darbuotojų darbą)

- Uždėti darbuotojui rangą. (Tai įtakos žaidėju veiksmus darbuose)

- Nuimti darbuotojui rangą.

- Įspėti darbuotoją.

 

- Kalėjimo veikla

Esi geras kalinys ir nori greičiau išeiti iš kalėjimo? Dirbk darbus! Už padarytą tam tikrą darbą jūsų kalėjimo laikas bus pamažintas 2 minutėmis.

 

- Pasiekimai

Serveryje yra daug pasiekimų kurie skirti darbams, bei paprasti pasiekimai. Įvygdžius visus pasiekimus, jūs būsite apdovanotas.

 

- Algos

Algos serveryje yra visiems darbams skirtingos, ir ne per didžiausios. Norint užsidirbti daug pinigų, turėsite daug ir dirbti. Algas galėsite atsiimti vyriausybėje nuo 19:00 iki 21:00. Taip pat gausite iš darbų papildomus pinigus, kaip picų pardavinėjimas ir panašiai. Darbai su pakvietimu gaus premijas iš direktorių kurias direktoriai kaupia, už darbuotojų darbą. Algos darbams(dar bus derinama):

 

 

 

ATNAUJINIMAI

 

- Vipams pridėtos keletas telelportų /teleapine /teledrift

- Sumappinta ir padaryta: /tpbull eventas (Bulių kautynės);

- Sutvarkyta komanda /medikas;

- Važiuojant mašina, ir paspadus Q arba E įsijungs posūkiai;

- 1lygio adminai galės: /tpdm /tpbull /tpdrag /tpdrift /tpnascar /tpapine;

- Sutvarkyta mašinų nuomos sistema;

- Kaliniams padaryta komanda /kysis. Parašę šią komandą ir reikiamą pinigų sumą pabėgsite iš kalėjimo;

- Sutvarkyti visi serverio BUG

- Nuo šiol žaidejai galės žaisti kazino. GPS>>>Kitos vietos>>>Kazino
- Įkelta nauja Sporto salė.  GPS>>>Kitos vietos>>>Sporto salė
- Ikeltas POOL baras. 
- Sukurta adminams komanda /eventas
- Padarytas ugnegesiu darbas. Ugnegesiai gales gesinti gaisrus ir gauti +100lt uz uzgesinta gaisra
- Adminams nuo 2 lygio komanda /afondas
Redaguota , nario Almantinas_Ralistas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Padaryti atnaujiniamai:

 

- Nuo šiol žaidejai galės žaisti kazino. GPS>>>Kitos vietos>>>Kazino
- Įkelta nauja Sporto salė.  GPS>>>Kitos vietos>>>Sporto salė
- Ikeltas POOL baras. 
- Sukurta adminams komanda /eventas
- Padarytas ugnegesiu darbas. Ugnegesiai gales gesinti gaisrus ir gauti +100lt uz uzgesinta gaisra
- Adminams nuo 2 lygio komanda /afondas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3547 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...