Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

ANGEL - PINE.LT Nauja kaimelio era.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3576 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

taigi noriu pristatyti jums vieną iš įdomensių projektų, tačiau daugumai reikia pateikti kuo įdomesnių ir vis dažnesnių naujienų, bei atnaujinimų – ką esame praruošę mes jums. Pirmiausią, šis projektas nebus kaip visi kiti ( dauguma vistiek sakys, kad tai yra eilinis ar šūdservis ), tačiau rankų mes tikrai nenuleisim ir elgsimės taip – jog tai būtų mūsų paskutinis projektas visame šiame žaidime, kas yra iš tiesų. Šiame projekte mes norime atskleisti jums paskutinius savo „kozerius“ ir parodyti tai, ką sugebame geriausiai – suteikti jums geriausią, kokybiškiausią žaidimą, kuris trauktu ne tik jus, tačiau jums pažystamus žmones SA:MP žaidime, bei visame SA:MP pasaulyje. Mūsų serverio veiksmas nevyks didžiuosiuose miestuose, bei visiems gerai žinomuose kaimeliuose – mes prisiglaudėme prie AngelPine ( AP ) miestelio,  kuris yra įsikūręs šalia didžiausio kalno „everesto“. Šis miestelis jau iš tiesų yra nuvalkiotas daugumos vienadienių projektų – tačiau mes šį mitą ir šiuos žodžius norime paneigti, kadangi rankų mes nesiruošimė nuleisti. Projekto pati modifikacija jau yra ruošta ~ 5-is mėnesius, o tai reiškia, kad prie jos buvo sėdimos ne tik dienos, tačiau ir valandos ir prie jos teko praleisti ne vieną naktį tiek man, tiek Markui. Modifikacijos žaidime mes jums stengsimės pateikti kuo geresnį žaidimą, bei suteikti didesnį malonumą, bei atsidavimą į kiekvieną darbą. Plačiau apie serverio būsimus darbus, bei kiekvieno darbo galimybes skaitykite žemiau prie darbo aprašymo, taip pat po darbų aprašymų rasite ir serverio kitų sistemų aprašymus, bei detalesnius nurodymus – kaip naudotis.

 

 

Serverio būsimų sistemų aprašymas :

 

 

Šiuo metu mūsų artimiausias tikslas ties modifikacijos darbais yra nauja paslaugų sistema, bei kreditų sistema. Nauja kreditų sistema, leis nevaržomai nusipirkti viską greit ir kokybiškai žaidime iškart, nereikės nei atsijunginėti – nei daryti kitų kokių veiksmų norint gauti savo kreditus už kuriuos galėsite pirkti įvairias paslaugas. Už kreditus galėsite nusipirkti įvairiausias prekes ( įvairius statusus, patirties taškus, įvairius dalykus kurie palengvintu žaidimą t.y išėjimas iš kalėjimo ar panašiai ).

 

 

Tolimesni taip pat planai yra verslo sistemos valdymas ir pati verslo sistema ( verslo pirkimo, verslo pinigų gavimo, bei pardavimo
žaidėjui arba serveriui ). Iš tiesų atrodo gan paprastai, tačiau žaidėjai turės iš šios sistemų tiek pliusų tiek minusų. Pavyzdžiui, žaidėjas gaus pelną iš savo turimo verslo kas 20-imt minučių, tai reiškia, kad sistema bus tokia xLt / 20 minučių. Verslo kainos žaidime priklausys nuo uždarbio, o pagal serverį ir jums pagrinde dar savaitę ar keletą savaičių būnantiems naujokams – bus sunku jį įsigyti, teks daug daug ir stipriai dirbti.

 

 

Galiausiai mūsų paskutinis tikslas yra prekių išvežiotojų darbas ir fūristų darbo galutinis taškas. Plačiau apie šiuos du darbus, tai pradėsiu nuo fūristų – nuo kurių viskas prasidės. Pirmiausią fūristas su savo fūra turės užsisakyti krovinio tipą ( navigacijos detalės, telefonų detalės ar panašiai, taip pat galės pasirinkti ir ginklų ar narkotikų ). Galiausiai, jei pasirinksite narkotikus ir ginklus – ginklus reikės vežti į ginklų parduotuvę arba dyleriams ( vieni legali, kiti nelegalūs ), o narkotikus iškart į dylerių ( prekeivių ) būstinę, taip pasipildys firmų sandeliai ir ginklų parduotuvės sandelys. Taip pat, jei pasirinksite navigacijos detales ar panašiai – turėsite nuvežti visas detales į prekių išvežiotojų darbą, kur tas detales jie sudės į pačią navigaciją, telefoną, laikrodį ar kitus svarbius dalykus. Prekių išvežiotojai turės šias prekes pasikrauti ir išvežioti po visą miestelį ar už miestelio ribų – kur bus nurodytas užsakymas, taip pat sandeliuose pasipildys tam tikras kiekis prekių.


 

Šiuo metu padaryti svarbesni atnaujinimai :

 

 

Šiuo metu padaryta viena iš svarbesnių idejų ir atnaujinimėlis, kurio metu ginklų parduotuvėje yra sandelis, o tą sandelį ginklų gali papildyti tik mūsų šiuo metu kuriamas darbas – fūristas. Fūristas turi savo pasikrovimo bazėje / sandelyje užsisakyti ginklų vėžimą ( LEGALŲ ), kadangi legalus vežimas yra leistinas ir jis vežamas į ginklų parduotuvę, o nelegalus – į prekeivių ( dylerių ) būstinę. Pasikrovus ir atvežus ginklus – kiekvieno ginklo amunicija pasipildys po tam tikrą kiekį. Ginklai čia yra parduodami po vieną, tačiau 1VNT. sudaro tam tikrą kiekį kulkų ( tai yra lyg paketas su daug to ginklo kulkų ), o kaina yra pritaikyta būtent šiam ginklui. Štai,nuotraukų pavyzdžiai :

 

82e02df1ab672090bd3d58896db212c4573.png

 

SERVERIO IP: SAMP.ANGEL-PINE.LT

 

TEAMSPEAK IP: TS.ANGEL-PINE.LT

Svetainė: http://angel-pine.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3576 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...