Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LSVG.WU.LT- Laisvo stiliaus virtualus gyvenimas


EdQs

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3571 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

158e7863b6da16b632b911c1c61f92be121.jpg                     

 

 

 

 

Sveiki taigi šiandien aprašysiu gan naują SA:MP serverį pavadinimu LSVG.WU.LT- Laisvo stiliaus virtualus gyvenimas.

 

c2d400636ff7b82c92a8d91f28d788bd413.png
 
Trumpai apie Serverį :
 
 
Taigi turbūt daugeliui jau yra pabodes visas tas XP kelimas. Taigi mes pagalvojome ir nusprendėme sukurti RPG stiliaus serverį kuriame mums XP nereikės. Žaidimas vyks lygiais : Naujokai bus pirmo lygio - norint pasiekti antrajį jiems reikės rinkti patirties taškus ir keltis pvz: nuo 1 lygio iki 2 reikia 4 patirties taškų.
Turbūt kilo klausimas kaip tuos patirties taškus gauti? Ogi paprastai, jums tereikia dirbti. Kadangi serveryje algos mokamos valandomis taigi prie valandinio algos mokesčio žaidėjui bus priskirti 2 patirties taškai. Žaidėjai dirbdami netik užsidirbs pinigų bet ir pasikels lygį. Taigi šiek tiek apie algas. Žaidėjai kas valandą turės važiuoti į savivaldybę ir pasiimti savo atlyginimą aišku atsiskaičiuos šiek tiek ir komunalinių mokesčių, bet gausite ir šiokią tokią valstybės išmoką piliečiui. Tarkim pirmojo lygio žaidėjai dar negalės pirkti jokio brangaus turto pvz : naujų mašinų,namų,verslų,gaujų
Antrojo lygio žaidėjai jau galės  beveik visą tą daryti išskyrus verslus ir gaujas
O nuo trečiojo lygio žaidėjo galimybės kaip ir neberibojamos. Gal kilo klausimas kaip pirmo lygio žaidėjams gauti mašinas? Ogi paprastai, Jas pirkti padevėtas, iš žmonių transporto pardavimo aikštelėje. Taigi Tiek apie pradžiai dabar pakalbėkime apie darbus
Serveryje Kolkas yra 4Frakcijos su viršininko pakvietimu Bei 4mini darbeliai : Frakcijos : Policija Transmeja Mechanikai ir Taxi
 
Darbeliai: Bankininkai Ūkininkai Picų išvežėjai Gatvių valytojai 
Taip, Galbūt darbų ir mažokai bet jie yra sukurti taip, kad žaidėjui nebūtų nuobodu žaisti pas mus.
Vėliau jeigu sulauksime gan nemažo populiarumo darbų aišku susikurs ir daugiau.
 
Serveryje yra iš viso : ~50 verslų, ~300 butų,namų
 
Verslų sistema- Per ją gali praturtėti,bet nesidžiauk radęs,neverk praradęs,teks mokėti mokeščius,tad ne taip greitai gali tapti turtingu.
Namų sistema - Per ją gali nusipirkti namą,tai yra ūnikali sistema,kadangi nusipirkęs namą gali atsirakinti ji,užrakinti jį,taip pat iėjęs galėsi duoti raktą draugui,bei jei norėsi įaldytuvo,ginklų spintos,ar vaistinėlės,teks jas pirmai nusipirkti.
Kiekvienam serveryje esančiam žaidėjui teks mokėti valandinius mokeščius.Taigi teks kuo greičiau dirbti kad nebankrutuotum.
 
Taip pat yra gaujų sistema,per ją galėsite tam tikruose padarytuose vietuose nusipirkti gaują ir ją valdyti. Tereiks išsipirkti gaujų zonas. Gaujoje galėsite prisiskirti gaujos transportą, truputį naujinti gaują, tarkim už 20.000Lt. Galima padaryti kad visi gaujos nariai bazėje galėtu pasiimti ginklą.
Gaujas įkurti galės tik žaidėjai nuo 3lygio
 
Serveryje yra ir žvejybos sistema,su ja galėsite tapti žveju,primenu,kad tai ne darbas,tai pomėgis,bet tai nepaprastas pomėgis,iš jo gali užsidirbti.
 
Taip pat kaip gali būti serveris be telefonų sistemos?Neįmanoma tai,taigi,bet pas mus bus pagerinta telefonų sistema.Kai nusipirkti iš elektronikos parduotuvės telefoną,gausite bet kokį numerį,tai bus jūsu telefono numeris,norint paskambinti kokiam nors žmogui,teks pirmai sužinoti jo telefono numerį.
 
 
Serveryje yra ir dar elektronikos parduotuvė,ten jūs galėsite nusipirkti telefoną,radiją ir viską ką sieja elektra.
 
Taip pat yra serveryje vienas neblogas dalykas tai yra- Transporto aptarnavimo skyrius,jame galėsite užregistruoti savo mašiną,panaikinti tuningą ar užsitamsinti langus.
 
 
 
Serverio IP: 79.98.31.25:2440
Serverio Svetainė :  http://lsvg.wu.lt/forum/
Serverio TeamSpeak serveris : 77.241.198.160
Redaguota , nario EdQs
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nupirk tu jiem ta domena :) Visur tik ir matau "nusipirk domena, nusipirkt ta, nusipirk ana" "susikurk savo gamemode", o as nieko nekurciau tycia ir nepirkciau (isskyrus puslapio hostinga), nes kam kazka kurt ir gaist laika, kai internetas pilnas geru dalyku kuriuos gali pasiimti ir pats pasiredaguoti pagal save :) "kam isradineti dvirati, jeigu jis jau israstas". Prie to pacio pasakysiu, kad man LSVG.wu.lt graziai pavadinimas skamba ir be to banalaus domeno atrodo. :) Domenai skirti pagal mane firmoms, imonems ar seip pazengusiems versle, o ne kazkokiem zaidimam. Tas domenas jau visiems kaip liga pasidares. :/ Galit sakyt, kad domenas rodo projekto rimtuma ar atveda zaideju, bet as turejau cs serva neviena be jokio domeno ir losdavo po 15 zmoniu dienom, kartais ir daugiau, taip kad atpraskit nuo priekaistu del domeno ir geriau pradekite vertinti zmoniu pastangas priziureti serveri ir ji pletoti, taip pat ir patys padekit jiems.

Redaguota , nario MassiveWarrior
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3571 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...