Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Moderatorių atranka !


Moderatorius

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3533 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1. Dalykai, kurie tau labiausiai nepatinka forume. Ką keistum ir kaip? Šiuo metu esu nepatenkintas kai kurių moderatorių darbu. Labiausiai tai tų "pirktinių".

2. Kas tau labiausiai patinka forume ir ką siūlytum tobulinti? Man patinka forume tai, kad visada galima sulaukti pagalbos iš kitų, bet ir gali suteikti pagalbą kitiem. Siūlau atgaivinti programavimo skiltį, jums administratoriams įkelti kokių pamokų ar pvz e.knygų, kad žmonėm kurie nori mokytis neieškotu po google kokių pamokų per kurias nieko gero negali išmokti, o tik susipainioji...

3. Kaip galima būtų pagerinti moderavimo kokybę forume? Nepardavinėti moderatorių.

4. Kokią įtaką tavo gyvenime turi šis forumas? Šis forumas man yra daug padėjęs, bet manau ir aš esu kam nors padėjęs. Ir man tai yra svarbiausia.

5. Kaip tau sekasi sutarti su kitais forumo nariais? Manau viskas klostosi gerai, neturiu jokių konfliktų su kitais nariais.

6. Kokias moderatorių ar administratorių klaidas forume pastebėjai ar kas tau nepatiko jų moderavime/administravime? Ką siūlytum daryti kitaip, negu dabar yra daroma? Prisikabinu vėl prie pirktiniu moderatorių, jie mano nuomonę (na gal ir ne visi) nieko nedaro, turi moderatorių tik dėl statuso (ale esu aukštesnis už kitus), bet manau kad tiek forume, tiek gyvenime visi esame lygus... Ir moderatorius forume yra tam kad suteikti pagalbą, kai tau jos labiausiai reikia.

7. Ar kada nors buvote kokio nors forumo ar svetainės moderatorius ar administratorius? Jei buvote išvardinkite? Ne, neesu buvęs. Bet viskam ateina savo laikas.

8.Kiek laiko vidutiniškai praleidžiate per dieną SuperGames.lt forume? Nuo ~6 iki 10h

9. Kodėl norite tapti moderatoriumi (-ia) ir kodėl jūs būtumėt geras moderatorius (-ė)? Moderatoriumi noriu tapti, nes matau kad tiek forumui, tiek moderatoriams reikia pagalbos. Esu pareigingas ir noriu tiek išbandyt savo jėgas, tiek ir parodyti save, bei savo darbą.  Manau kad būčiau geras moderatorius, todėl nes žinau ant kiek esu pareigingas, aktyvus, peržiūriu kiekvieną temą, ir visada kreipiu dėmesį į klaidas temoje.

10. Vardas. Lukas

11. Skype. lukasm98

12. Miestas. Vilnius

13. Surasti temų, kurios pažeidžia taisykles. TEMA , komentaruose pažeidžiama pirma taisyklė.

14. Amžius. 16 metų.

 

P.s. Neturiu reikalaujamų keturių šimtų pranešimų, bet manau tai nelabai yra svarbu.

 

 

1. Dalykai, kurie tau labiausiai nepatinka forume. Ką keistum ir kaip?

  •     Nepatinka vaikai, kurie leidžia sau per daug. Ką turiu omenyje? Visiškai nevaldo savo "Leksikono", gali daryti ką norintys ir už tai kartais net nesulaukiantys deramo atpildo ir įvertinimo. Su šia problema kaip vienas iš "galimų" moderatorių negali pakovoti, nes visą laiką turėsi pasipriešinimą ar panašią neigiamą rekciją. Žinoma stengčiausi, kad tai kuo mažiau vyktų.
  • Dėl serverių reklamos tam skirtuose sub-forumuose. Manau reklama turėtų būti išsami, detaliai aprašyta ir turėti bent vieną fotografiją, nes aplankius kai kurias temas tikrai apima siutas, kaip taip galima... Ką daryčiau? Manau reikėtų pasinaudoti užsienio forumų patirtimi ir tokias temas reikėtų patvirtinti administratoriams, tai per daugiausiai laiko neturėtų užimti.

2. Kas tau labiausiai patinka forume ir ką siūlytum tobulinti?

  • Šiame forume man labiausiai patinka narių gausa, bei tai, kad forumas yra uždaras (su pakvietimais). Tai labai mažina taisyklių pažeidinėjimą, bei kitus nusižengimus darančių asmenų. Nesakau, kad viskas yra tobulą - žinoma tobulybei ribų nėra, tad siūlyčiau tobulinti forumo dizainą. Kodėl?  Bent jau mano nuomone visuose dizainuose buvo šiokios tokios spragos. Žinoma nesu web'eris, bet manau, kad tikrai yra galimybių tobulėti.

3. Kaip galima būtų pagerinti moderavimo kokybę forume?

  • Visada žmonės darydami vienokį ar kitokį darbą tikisi šiokio tokio atlygio. Tikrai nesiūlau kišti pinigus ar daiktus, bet pats paprasčiausias atsilyginimas kaip savaitės ar mėnesio moderatorius tikrai paskatintų dirbti atsakingiau, žinoma ir patys moderatoriai forume praleistų daugiau laiko.

 

4. Kokią įtaką tavo gyvenime turi šis forumas?

  • Forumas kaip ir visos informacinės ar bendravimo priemonės daro vienokią ar kitokią įtaką plačiajai visuomenei. Bent jau man forumas padeda tobulėti , susipažinti su įdomiais asmenimis, gerinti rašysenos įgūdžius. 

5. Kaip tau sekasi sutarti su kitais forumo nariais?

  • Mano bendravimui įtakos tikrai nedaro ar aš bendrauju forume, ar kur kitur. Visą laiką stengiuosi bendrauti su žmonėmis taip, kaip norėčiau, kad bendrautų su manimi. Mano bendravimo įgūdžiams tikrai didelę įtaką padarė savo nuosavo projekto administravimas. Per nepilnus du metus supratau, kad žmogaus taip lengvai nepakeisi ir reikia tiesiog "duoti durniui kelią".

6. Kokias moderatorių ar administratorių klaidas forume pastebėjai ar kas tau nepatiko jų moderavime/administravime? Ką siūlytum daryti kitaip, negu dabar yra daroma?

  • Mano manymu pati didžiausia moderatorių ir administratorių klaida yra bevertis įspėjinėjimas. Galbūt taip man vienam atrodo, bet aš mastau, kad žmogus be necenzūrinių žodžių "pertraukiantis" kitą asmenį per dantį tikrai nenusipelno gauti įspėjimo. Taip, man taip yra nutikę ir dėl to aš vis dar mąstau. Žinoma persvarsčiau savo preoritetus ir supratau, kad reikia norėti ir mokėti prisitaikyti ten, kur galbūt tau kas nors neįtinka arba nepatinka. Nelabai ką čia būtų galima ir pakeisti, tiesiog tai yra pačių administratorių kultūros ir išsilavinimo reikalas. 

7. Ar kada nors buvote kokio nors forumo ar svetainės moderatorius ar administratorius? Jei buvote išvardinkite?

  • Kurdamas savo projektą, žinoma buvau ir esu jos moderatorius - ir administratorius. Suprantu, kaip sunku visiems įtikti ir patikti.

8.Kiek laiko vidutiniškai praleidžiate per dieną SuperGames.lt forume?

  • Forume praleidžiu gana nemažai laiko, ypatingai naktimis ir vakarais, bet nevisą laiką rašau temas ar komentarus, nes tiesiog prieš rašydamas permąstau ar aš tikrai žinau ką rašau....

9. Kodėl norite tapti moderatoriumi (-ia) ir kodėl jūs būtumėt geras moderatorius (-ė)?

  • Visu pirmą norėčiau pasakyti tai, kad pats esu žaidėjas, kuris ieško informacijos, pagalbos, bet žinoma padedu ir kitiems. Taip pat norėčiau pasakyti, kad turiu patirties moderavime - administravime. Taipogi, esu žingeidus, apsiskaitęs (žinoma nesakau, kad pirmūnas mokykloje), bet faktas tas, kad nekaip kiekvienas mano amžiaus moksleivis turiu gana nemažą supratimo ir sąmoningumo "bagažą". 

10. Vardas.

  • Valentinas, žinomas kaip Kingas122

11. Skype.

  • valentinas573

12. Miestas.

  • Panevėžio rajonas.

13. Surasti temų, kurios pažeidžia taisykles.

  • Visą laiką radus post ar temos rašymo nusižengimus pranešu administracijai su Pranešti mygtuku arba tiesiog susisiekiu su administracija kitomis priemonėmis. Gaila, bet ieškau jau puse valandos ir vis nerandu..

14. Amžius.

  • 16 metų. Po 3 mėn gimtadienis.

Pastaba: Taisyklėse pastebėjau, kad minimaliai reikia turėti tik 400 postų. Bet laikausi nuomonės, kad rašyti protingai arba išviso nieko nerašyti. Tad manau į tai atsižvelgsite.

Nepatekot. Paprasta.

Tikseri turi 3 įspėjimus.

 

Jei nesugebat sekti pačių paprasčiausių nurodymų, tarp moderatorių jums vietos nėra.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3533 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...