Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

VGP-LIFE.US.LT || Šiandiena 19:00 BETA startas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

                                       8c99b10ba33764cc3bef884165ef74a6347.png

 

Sveiki visi supergames.lt vartotojai. Noriu pranešti jog VGP-LIFE vėl gryžta. tik šį kartą su nauja pradžia. Tai reiškia jog naujas gamemodas, nauja šventė, nauji žaidėjai, nauji herojai gryžta į naują VGP serverį. Pasistenksiu kuo trumpiau išdelioti sistemas kaikurias, nes serveris dar nestartavęs, tik vebas. Kas prisimena VGP prašome apsilankyti ;).

 

Dėl ko verta rinktis mus?

 

Mūsų serveris išsiskiria naujausiais mapp darbais, unikaliomis sistemomis, tvarkingumu tiek serverio pačio tiek sistemomis. Mūsų gamemodo klaidos beveik visos jau ištaisytos iki starto neliks nė mažiausios. Tik mes kuriame ir pildome visas jūsų suteiktas idėjas kurias mums siūlote kasdien forumuose. Tik mes dirbame dėl jūsų gerovės ir naudos. Mes nesiekiame didelio pelno, nes mums paprasčiausiai ne tas galvoje. Mes siekiame padaryti serveri vieną iš geriausiūjų. Galbūt mūsų serveris dar yra mažas, bet laikui bėgant prasiplėsime kuo daugiau, jog būtumėme žinomi Lietuvoje ir kiekvienas žaidėjas prisimintu kur verta žaisti, nes mes parodysime tikro žaidimo prasmę.

 

Sistemos:

 

 

Verslų sistema. Turėsite šansą turėti 2 verslus vienu metu, verslų pinigai kils į pelną, kuro verslai jums neš papildomą pelną už perkamus degalus, galimybe keisti degalų kainas serveryje, galimybe parduoti kitam žaidėjui savo verslą.

 

Namų sistema. Namai yra dviejų tipų. Vieni uždedami savininkų, tai dažniausiai būna privatųs namai, kur galite atidarinėti garažus, nusipirkti kur galima ieiti į namą su interjeru, turėti didelį garažą, papildomai vietos statyti automobiliams. Kitas namų variantas, tai paprasti namai perkami už žaidimo valiuta LT.

 

Mašinų sistema. Serveryje galima turėti ne 1 ar 2 ar 3 mašinas, o visas 10, o didesni statusai leidžia pirkti ir didesnį kiekį mašinų. Komandos kaip ir įprastos mašinų ir nieko unikalaus nėra.

 

 

Gera naujiena jau ir naujokams. Idėta sistema kuri neleidžia naujokui būti sužeistam kito žaidėjo. Kadangi mūsų serveryje pakankamai daug šaudosi, tai naujokas atsiradęs su 2000XP patirtimi galės laisvai vaiksčioti gatvėmis iki 4000XP. O tie kas skraus juos gaus tik nemažą žalą sau. Naujokui prideda už žalą +10HP, o skriaudėjui atema -20HP.

 

Dar viena naujiena. Pas mus serveryje galima būti jau ir ne tik afk zonoje, kadangi stovėdami vietoje jūs taip pat gausite xp, kils ir jūsų alga jeigu sėdėsite mašinose, todėl buvo pamažintos ir algos, nes visi žaidėjai bus afk :/.

 

Garažai - Serveryje yra garažai kuriuose jūs galite papildomai slėpti ar statyti savo transporto priemones. Gara-ai nėra vieno dydžio, tarkim visi garažai maži. Ne. Pas mus garažai yra įvairių tipų ir dydžiu. Kiekvieną garažą galite gauti iš kreditų arba iš pagrd. administracijos, kad jums suteiktų leidimą pirkti garažą. Kadangi kaip sakiau anksčiau mašinų galėsite turėti ne vieną ir ne 3, tai garažai labai pravers, taipogi, jeigu mašinose turėsite narkotikų ar ginklų, jums taip pat tai išeis į naują, nes niekas jųsų garaže neapiplėš ir liksite švarūs.

 

 

Serverio IP adresas: nėra kolkas.

Serverio svetainė: www.vgp-life.us.lt

Serverio Savininkai:

Modis_Bumer - Įkūrėjas, web tvarkytojas.

Andrius_Juska - Skripteris, mapperis.

 

Geros dienos linki: Andrius_Juska.

Redaguota , nario *Admin_Juska
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sėkmės

Redaguota , nario Justas Š.
Narys įspėtas už šį pranešimą: - Rašyti pilnus, turiningus ir nebereikšmius pranešimus. Vietoje žodelių "jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kviečiame visus į projekto forumą! Registruokitės ir būkit aktyvūs! Greitu metu jau vyks atrankos į direktorius! Laukiami ir kviečiami visi, ir maži, ir dideli!

                                  Pagarbiai, projekto tinklapio kūrėjęs: Modestas_Stasiukas :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...