Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

CSP.lt - Projektas siūlantis galimybes!


leoleva

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3371 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logo.png

 

Sveiki visi, pristatau Jums dar naujai kepamą projektą - CSP.lt (Jau galite ateiti ir įvertinti esamą dizainą ir kitas sistemas). Projekto startas numatomas 2014:04:11 18:00 (Jei nekils kokių nors tai problemų). Pats projektas yra kuriamas ilgiau kaip ~ 6 mėnesiai t.y. puse metų. Taigi apie patį projektą - jame jau yra du serveriai :

  1. Zombie Apocalipse (GUN XP) :
    IP : csp.lt:27015
    Apie : serveris pagrinde stovi ant swarm varikliuko kuris beabėjo yra visas modifikuotas. Kuo jis išsiskiria? Na pirmiausia yra Boss mod : vienas zombis prisikelia iš numirusių ir patampa bosu, kuris keršyje už zombius, taip pat jis turi raketsvaidį (Bazooka). Serveris užtemsta, pasigirsta bauginanti muzika. Nužudžius bosą serveryje vėl pasidaro šviesu. Klasės - Paprastas niekuom neišsiskiria, subalansuotas. Pjūklas - didelė žala, mažai givybių. Sirena - kas tam tikro laiko tarpą ji gali spiegti, taip atimdama žmonėms gyvybes. Stalkeris - matomas tik 80 %, pašovus ar kitaip sužeidus jis tampa matomas kelioms sekundėm. Fleshpoundas - didelis greitis, daug gyvybių. Taip pat yra propane, medkit ir kiti reikalingi pluginai geram serveriui.
     
  2. Public
    IP : csp.lt:27016
    Apie : gan paprastas public serveris. Beabėjo įdėta pora nestandartinių pluginų kurie pagyvins žaidimą kaip spalvotos granatos ir kita. Į serverį nieko daug nenorėjome prikrauti, nes kas per daug tas nesveika.

Serveriuose yra viskas ko reikia : amxbans, sms paslaugos, statistikos (Visos sistemos ir pluginai redaguoti arba kurti pačių).
Daugiau serverių kaip ir neplanuojame. Stengsimes tvarkyti esamus, juos vis papildyti naujomis idėjomis, kad nepabostų. Projektas visada išklauso ir priima kritiką bei naujas idėjas. Tiek šiandienai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Atsiprasau bet nieko naujo nepamaciau cia :) eilinis cs 1.6 projektas, pabode serveriai, bet anyway sekmes

Betkoks žmogus nebuvęs serveryje gali taip pasakyt. Tačiau ką turi omenyje 'eiliniai' ? Jei Lietuvoje "Apocalipse' serveris bus tik 1 ?:D (Mano žiniomis jis tik vienas, tai csp.lt).

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Betkoks žmogus nebuvęs serveryje gali taip pasakyt. Tačiau ką turi omenyje 'eiliniai' ? Jei Lietuvoje "Apocalipse' serveris bus tik 1 ? :D (Mano žiniomis jis tik vienas, tai csp.lt).

Na turiu omeny neissiskiria is kitu kazkuom, pvz VIP sistema kazkokia unikalia ar naujoves serveriuose, pub ir zombie modo pasirinkimas (as nieko nesakau, kad projektas blogas ir t.t, tiesiog unikalumo truksta jau lietuvoje :D)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Negali pirkti unban, nes tu esi UŽBANINTAS

http://www.csp.lt/sms/unban/

 

 

Prajuokino:DD Sekmes. :)

 

ar cia vaidenas ? :)

Taip, ten buvo parašytas NESI, tačiau visvien stiliaus klaida. Dėkui už pastebėjimą.

O, InoX, siūlyk idėjas, butinai išklausysim ir atsižvelgsim

Redaguota , nario leoleva
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 1 mėnesio...

Sveiki, buvom užsidarę, tačiau grįžome su trenksmu! Taigi ką gero nuveikėme? O nuveikėm tikrai daug! Pirmiausiai kaip jau galėjo pastebėti prieš serverio startą tai puslapio atnaujinimus. Pakeitėme visus dizainus bei sistemas! Atsirado šiuolaikiška SMS sistema. Joje galėsite : nusipirkti norimą paslaugą, kreditų, XP taškų, unban draugui, gauti nemokamų taškų kuriuos galėsite keisti į paslaugas, procentaliai stebėti jūsų taškų skaičių, kviesti narius, balsuoti už serverius ar išmaniai valdyti jau užsakytas paslaugas! Tai pat pakeitė statistikos sistemas tiek puslapyje tiek serveryje. Dabar nereikės laukti varginančio mėnesio pabaigos, o žmonės patekę į top 5 penketuką gaus VIP privilegijas iškarto! Šaunu ar ne?:) Tačiau čia tik puslapio atnaujinimai, eikime prie serverių!
Serverių tai pat nepamiršome. Sutvarkėme visus žinomas klaidas. Sudėjome naujus roundsound garsus, bei patobulinome kitus pluginus. Tai pat bandėme žaidimą padaryti tikroviškesnį - dabar numetus granatą žmogų `nupurtys`, vaizdas sudrebės, pasigirs spengimas ausyse, panašiai bus ir kai iš aukštai nukrisi ant žemės. Pakeistos granatų spalvos, įdiegtos /rs, /info, /komandos, /paslaugos, /skype, /taisykles, /revtm, /parduotuve - komandos bei dar daugiau! Privilegijuotų žaidėjų tai pat nepamiršome, Jiems uždėjome specialius modelius bei paįvairinome VIP GUNS pasirinkimą. Serveryje atsirado kreditų sistema. Nusipirkus kreditų juos galime keisti į palengvinimus žaidime. Keletas nuotraukų :
kreditai1.png
kreditai2.png
kreditai3.png
Ir dar daug visokių kitokių naujovių!!. Tad nepraleiskite progos pasimėgauti tikru žaidimu ir prisijunkite prie mūsų. Portalas - http://csp.lt , kol kas vienintelio mūsų serverio ip : csp.lt:27016

P.S. Prie Apocalypse modifikacijos dar dirbama, jame tikrai atsiras nemažai naujovių!!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3371 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...