Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

gtaLG.lt # Visi skirtingi, visi lygūs! Rekordas: 111 žmonių.


Sensow

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3352 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

xn8zys.jpg
 
 
Sveikas! Jeigu skaitai šią temą, tai norėjau TAU pristatyti šį puikų serverį! Tikriausiai daugelis SA-MP pasaulio žaidėjų žino kas yra Kanis(GRP4 modifikacijos kūrėjas), mūsų serveris buvo sukurtas būtent šio žmogaus modifikacijos pagrindu, po daugelio atnaujinimų žaidėjai gali mėgautis nuostabiu serveriu bei kompanija. Daug netuščiažodžiavus eisiu iškart prie reikalo. Mano tikslas jums pristatyti serveri nuo iki, taigi pradėkime.
 
Serverio veiksmas vyksta „San Fierro” mieste, tai miestas kuriame verda visas serverio veiksmas: policija, gaujos, samdomi žudikai ir dar daugelis kitų specialistų dirba savo darbus. Serveryje yra netgi 32 darbai! Apie svarbiausius ir įdomiausius darbus truputi vėliau. Mūsų serveris gali pasirodyti neįprastas, nes mūsų žaidėjai kiekviena savaitę renka serverio merą, kuris privalo linksminti žaidėjus rengiant įvairiausius event'us, tvarkyti miestą, padėti žaidėjams ir dar daugelis smulkių dalykų, mero privilegijos yra labai panašios kaip administratoriaus, todėl tai yra puiki praktika prieš administratoriaus postą. Atkeliavę į mūsų serverį naujokai tikrai bus nustebinti, nes juos šiltai priims administratoriai bei padės prisitaikyti prie serverio.
 
Kaip jau minėjau serveris turi 32 darbus, bet apie visus aš šiandien nekalbėsiu, aptarsiu pačius svarbiausius ir įdomiausius darbus, neapkalbėti darbai tegul būna paslaptyje, galbūt tai bus jums šiokia tokia motyvacija nueiti į mūsų serverį ir išbandyti juos pačiam.
 
Teisėsauga, gan įdomus darbas trokštantiems veiksmo, bei teisingumo:
 
        • Akademikas(-ė), nuo šio darbo prasideda teisėsaugos karjera, šio darbo metu jums reikės siūlyti baudas prasikaltusiems žaidėjams bei įsijungus greičio matuoklį gaudyti greičio mėgėjus.
        • Policininkas(-ė), šis darbas gan pavojingas, kadangi jums reikės susidurti su nusikaltėliais akis į akį, kovoti su nusikalstamumu ir spręsti įvairias konfliktines situacijas.
        • FTB Darbuotojas(-a), labai panašus darbas į policininko, jūs gausite geresnį atlyginimą, mašinas bei ginklus.
 
Medikas, šis darbas skirtas žmonėms mėgstantiems gydyti bei padėti žmonėms:
 
        • Gydytojas(-a), nuo šio darbo taipogi prasideda kaip jaunojo mediko karjera, važinėdamas su mašina į iškvietus ir po miestą reikia padėti sergantiems žmonėms bei gydyti žaidėjus su mažai gyvybių.
        • Vyr. Gydytojas(-a), darbo paskirtis vienoda kaip ir gydytojo, tik duodama geresnė mašina bei didesnė alga.
       
Taksi, darbas skirtas žmonėms su gera reakcija bei noru dirbti, kadangi reikia žaibiškai reaguoti į iškvietimas:
 
        • Taksistas(-ė), šio darbo tikslas žaibiškai reaguoti į iškvietimus, jeigu iškvietimų nėra, tai važinėti po miestą ir siūlyti naudotis taksi paslaugomis.
        • Transporteris(-ė), darbo specifika lygiai tokia pati kaip paprasto taksisto, tik duodama labai greita mašina (Infernus), kad iškvietimai būtų vykdomi labai greitai.
 
Gaujos, žmonės mėgstantys karą bei iššūkius, turėtų rinktis vieną iš 3 gaujų.
 
        • Jakudza, japonų gauja, puoselėjanti šeimos tradicija bei ištikimybę.
        • Brigada, tai susibūrę Maskvos vaikinų grupelė, kovojanti už savo draugus bei vykdanti nelegalią veiklą.
        • Camorra, tai italų mafija, kovojanti su viskuo, kas tik papuola po jų akiratį.
 
Dyleris(-ė), šio darbo tikslas yra pardavinėti ginklus bei narkotikus visame serveryje. Labai svarbu šio darbo metu neįkliūti į policijos rankas, nes prarasite daugybe pinigų. Darbas skirtas mėgstantiems pardavinėti viską kas yra nelegalų bei uždrausta.
 
Info centras, šios įstaigos darbuotojai teikia skelbimų paslaugas, rašant skelbimus jūs galite parduoti ar nusipirkti bet koki serveryje esantį daiktą ar paslaugą. Darbas skirtas mėgstantiems keliauti iš vietos į vietą ir priiminėti užsakymus.
 
Samdomas žudikas(-ė), šio darbo specifika yra žudyti užsakytus žaidėjus, darbas skirtas žmonėms turintiems kantrybės bei laiko sekti vieną ar kitą žaidėja, bet viskas atsiperka, nes užmokestis už nužudytą žmogų yra didelis. Samdomas žudikas(-ė), privalo nužudyti užsakyta žaidėja su peiliu.
 
Mechanikas(-ė), darbas žaidėjams mėgstantiems mašinas bei jų remontą. Taipogi mechanikas privalo tvarkyti miestą nuo paliktų nevietoje mašinų, paliktas mašinas nuvežti į mašinų angarą.
 
Tiuninguotojas(-ė), žmonės kurie mėgsta gražinti mašinas ir turi menininko gyslelę turėtu imtis šio darbo.
 
Apie visus svarbiausius bei įdomiausius darbus pakalbėta, dabar norėčiau jums maloniai pasiūlyti apsilankyti mūsų serveryje ir išvysti kaip viskas atrodo iš tikrųjų. Serveris sukurtas linksmam bei maloniam laisvo laiko praleidimui, todėl užsuk į mūsų serverį, juk nesunku paaukoti 2 minutes prisijungiant ir įvertinant serverį savo akimis.
 
Serverio svetainė: www.gtaLG.lt
Serverio IP Adresas: 91.211.244.140:7777
Redaguota , nario Sensow
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Lopai, nukopijavo serva nuo kurejo kai keite gm ir toki pat pavadinima padare, apgailetini esat :D net gaila situ lopu.

 

Serveris atsiskyrė, nes žaidėjai norėjo žaisti senoje modifikacijoje. O tau šiaip patarčiau pasimokyti rašyti, nes tavo nerišliam sakinyje yra daug klaidų, todėl ne mes čia apgailėtini, o tu, nes nesugebi parašyti paprasčiausio sakinio be klaidų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Blow me, supranti ka tai reiskia? Pavoget gm dabar reklamuojat didviriai prisisike naxj, susikurkit savo gm tada pasakysiu mldc dolbajobai.

 

Jeigu paskaitytum aprašymą, tai pamatytum, kad šio serverio modifikacija yra GRP, kas reiškia, kad pati modifikacija yra perėjusi per daugybę rankų. Tokia modifikacija kokia pasiėmėm galima atsisiųsti iš bet kokio SA-MP forumo, tai yra paprasčiausia GRP modifikacija. Aišku jau esame ištaisę daug klaidų, kurios buvo paliktos senajame serveryje ir patobulinom modifikacija pridėdami savo sistemas bei sistemų patobulinimus. Patį serveri žavi ne modifikacija, o draugiška serverio atmosfera bei serverio išskirtinumai(pvz kaip mero rinkimai, algų dalinimas nustatytu laiku ir t..t.), kurie liko nuo senojo serverio. Aš tik vieno nesuprantu kodėl mes "prisisike didviriai" ? Žaidėjai norėjo žaisti senoje modifikacijoje, mes tą ir padarėm tik dėl jų.

Redaguota , nario Sensow
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Delto kad, pvz man yra istrintas acc ir delto as kaltinu tik Lina. Draugiska atmosphera? Kurioi vietoi ji draugiska? VIsa administracija duota yra Bond klubui, cia draugiska atmosphera ? kai jie viska atsiema?

 

Kaip supratau tu būsi Vasia(nežinau ar tai tavo tikras vardas, bet žaidime buvai kaip Vasia, paskui kaip Deividas, tai jeigu klystu, nesupyk), iš tikro tai net neįsivaizduoju kodėl Linas tau paskyra ištrynė, kiek atsimenu jūs nelabai sutarėt. Čia jau reiktu pačio Lino klausti, kodėl jisai taip padarė. Administracija tikrai ne vien tik Bond klubo, yra ir kitų administratorių kurie nepriklauso Bond klubui. Kai Linas perėmė serverį, serveryje įvedė tvarka tarp administratorių, ne per seniausiai buvo nuimtas administratorius žaidėjui, kuris priklausė Bond klubui. Atmosfera mano manymu tikrai draugiška ir šiek tiek pasikeitusi po serverio pasikeitimo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Cia ne Vasia, jis ne vaikas 19 ar kiek metu kad zaistu zaidimus kaip jus su linu, Linas_Bond serverio savininkas jusu dabar prasvente 18'ta gimtadieni prie kompo zaisdamas Sa:mP, apie ji nera jokio kito zodzio tik *Myliu SuperGames.lt*. 

 

 

 

Zaidejai, jai norit nueiti i tikraji serveri gta.LG.lt, ateikite siuo Ip: 77.241.194.185:1111, Cia yra tikrojo savininko serveris kuris si serveri sukure pries 3 metus ar dar daugiau.

 

Iš kur tu žinai, kad Linas savo gimtadieni šventė prie SA-MP? Pastebėjau, kad kalbi tik tam, kad kalbėtu, jeigu jau sakai, kad šventė gimtadieni prie SA-MP, tai bent įrodyk ar argumentuok, nes dabar tai čia tik nusikalbi. Keistas tavo požiūris į GTA SA MP žaidimo žaidėjus, pagal tave išeina, kad visi kas žaidžia SAMP yra vaikai? tai tada pagal tave ir tu toks pat vaikas kaip ir mes.

Žaidėjai manau kuo puikiausiai žino tą IP adresą, jeigu perskaitytum mano žinutę šioje temoje, kurią rašiau cituodamas tavo žinutę, pamatytum, kad aš sakiau, kad žaidėjai norėjo žaisti senoje modifikacijoje, todėl ir pasirinko mūsų serveri, o ne jų.

Tai kas tada būsi? Matau labai nepatenkintas, kad tau ištrynė paskyrą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nu ką žmogus negali padaryt eventų,kad jo gimtadienis? Buvo jo gimtadienis... Negalvok,kad jis bus noliferis ir prašves prie samp.

P.S serveryje skripteriai naujokai visada buvo. Bet Edvinas žaidžia jau gal ilga laika ir prisideda prie serverio tausojimo

Redaguota , nario Kuliganas¬
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3352 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...