Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ieškau iš anglų k. į lietuvių k. vertėjo.


.Lukas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3538 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

9798e3d3b380aaaa51ef968aa23fd695804.png

 

PlayCraft jau kam nors žinomas iki gyvo kaulo kas žaidėt seniau TerraNovoje, kitiem ne. Pristatysiu trumpai kaip pasikeitėm.

 

Iš senos ir pabodusios TerraNova perėjom į RPG/PVP/Survival stiliuką su daug rankup, pavadinimais (1lvl, 2lvl, 3lvl ir t.t.). Lygių 20 ir su kiekvienu /kit ir /c burtai eina. Dar yra auctionai, mcmmo lygiai, factionai. Spawnas pagaliau galiu pasakyt padarytas jau pas mus ir rimtesnis negu seniau paskubom. Serverio valiuta: pleitai. Nežinau kodėl bet pagal play žodį.

 

Sukurtos naujos 3 vip rūšys. VIPPremium ir Elite. Viskas ko trūksta tai jūsų. Laukiame jūsų www.playcraft.lt tinklapyje bei serveryje: mc.playcraft.lt

 

Factions

 

 

Factionu karai, kurk factioną, pulk kitus, ieškok sajunginikų. Rink draugus ar kitus žaidėjus už gal būt netgi kainą! Statyk ir sukurk savo miestą arba bazę, kas labiau prie širdies...Pirk kitų priešų bazių koordinates ar ieškok jei nenori išlaidauti. Įrodyk savo factiono galingumą ir tapk Nr.1 serveryje factionu PVP srityje.

 

MagicSpells (Burtai)

 

 

Kelk rank'ą ir su kiekvienu ranku gauk po naują magiją! /c list gali patikrinti visas turimas. Naudoti gali /c pavadinimas arba su knyga. Kairiu pelės klavišu naudoti burtą su knyga rankoje, su dešniu rinktis kitą. Burtų yra įvairių, tokių kaip, food, repair, blink, farm, frostwalk ir panašiai. Food tave pasotina, repair (labai sunku užsikelti iki jo ranką) pataiso daiktus inventoriuje. Blink kaip ender perlas, kur nusitaikai ten ir nuteleportuoja, farm išartoje žemėje aplink tave pasodina grūdus arba esamus paaugina šiek tiek, o froswalk leidžia vaiksčioti vandeniu, kur eini vandeniu aplink ledas. Čia tik dalis burtų. Ką daro burtas? /c help pavadinimas.

 

 

Auctions

 

 

Sukurk savo aukcijoną ir parduok tai ko nėra serverio parduotuvėje, pvz enchanted daiktus. Nustatyk norimą sumą ir praturtėk. /auc start kiekis norimo daikto ir pirma kaina. Pvz.: /auc starty 64 10. Daiktą turi laikyti rankoje.

 

ChestShop

 

 

Turi kuo prekiauti daug? Pasidaryk parduotuvę prie serverio kelio. Visi galės naudotis. Dėk tai ko nėra shope. Praturtėk. Naudok sign ir chest kad sukurti.

 

 

mcMMO

 

 

Gausi lygių sistema turinti acrobatics, axes, excavation, unarmed, repair, mining, taming, archery, fishing, herbalism, smelting, swords, woodcutting. Visi jie turi gausybe pliusų. Pvz kasinėjantis (mining) kyla lygis ir su didesniu lygiu didesnė tikimybė, jog išmes double, o vėliau ir triple to daikto kasamo po žeme, arba jį iškart, pvz iron ir gold. Fishing su didesniu lygiu gali ištraukti net deimantu ar kitokių daiktų iš vandens. Su dideliu excavation kasinėjant sand/dirt/gravel krenta net deimantai!

 

Rankai

 

 

Unikali rankų sistemėlė. Rankai pavadinami 0lvl, 1lvl 2lvl ir t.t. Paskutinysis: OverPower. Su kiekvienu iš rankų (/rankup) gauna naujas /kit ir naujas burtas /c. Rankai brangsta kas 100, pvz pirmas 100, trečias jau 300, o OverPower (dvidešimtasis) 2000. Bendrai sudėjus apie 21000 prireiks pleitų(serverio piniginis vienetas) kad pasikelti max rank. Uždarbiauti galima įvariai, sodinikyste, medkirtystė, masinis pvp ieškojimas, kasinėjimas, žvejyba...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

Sveiki, galbūt kai kuriems esu ne tik pirmą kartą matomas eilinis forumietis. Na, bet jeigu toks ir nesu, noriu jūsų dėmesį patraukti Minecraft žaidimui skirtu forumu.

 

Tikriausiai kyla klausimas, kuo jis geresnis už šį forumą? Atsakysiu paprastai - skiriame visą dėmesį tik Minecraft, administracija pačiame žaidime yra patyrusi. Taip pat vos pasirodžius naujam atnaujinimui, vadinamajam Snapshot'ui apie jį sužinosite mūsų tituliniame puslapyje, lietuviškai. Tačiau nesistengiame konkuruoti su šiuo forumu ar pervilioti lankytojų. Jeigu jums gerai ir šiame forume, primygtinai nesiūlysime.

 

Turime gan patrauklų dizainą, kurį galite pritaikyti sau (Rinktis spalvas ir fono raštą). Forumas yra naujai susikūręs, todėl lankytojų labai mažai. Kai kurios vietos gali būti anglų kalba, tačiau viską jau baigiame išversti.

 

http://minecraftas.lt/

 

Ačiū už dėmesį, tikiuosi užsuksite :)

  • Teigiamai 3
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3538 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...