Eiti į 1, 2 Kitas
Strongholdai... :D
Puslapis 1 iš 2 [ 28 pranešimai(ų) ]| Autorius | Žinutės |
| Transformer | Parašytas: 20 Vas 2009, 21:18 Pranešimo tema: Strongholdai... :D |
![]() ![]() Anderbosas (-ė) |
Nu va as nenoriu daug temu daryti tai cia surasysiu visas Stronghold dalis kurias esu kadanors zaides. Stronghold crusader Zaidimas strateginis geras bet yra keliu bugu pvz: kareiviai gali sueit i ta pacia vieta. sis zaidimas tikrai geras ir manau patiktu visiem strateginiu zaidimu megejam jis geras man tuo kad jame reikia tureti malku kad eitu ka nors pastatyti maisto kad isgiventu, akmenu kad pasidarytum tvirtove, gelezies kad galetum pasidaryti sarvus, kardus... ir paskui darytis is ju kareivius geras zaidimas man jis labai patiko ir patiks jei jus parsisiunsite stronghold crusader gali buti kad nera daugiau priesu tokiu atveju jums reikia parsisiusti zaidimo papildima warcheas kaip atsimenu. ![]() Stronghold 2 as jo daug nezaidziau bet ir jis neblogas panasus i stronghold crusader bet jame yra visko daugiau pvz yra: kautynes kareivis nori numesti kita kareivi nuo arklio apie ji daug nezinau bet jis tikrai geras zaidimas galima pasidaryti rastus kad nublokstu priesus geras zaidimas. as daznai luzdavau is juoko nes tie priesai nuskrenda gerai ISMEGINKIT![]() Stronghold Legend as ji ir zaisdawau man jis patikdawo nes joje budawo fantaziju Drakonai, Vilkolakiai, Milzinai ir kitos butybes yra 3 komandos gali buti is pragaro, Ledo, Ir normalaus zmogaus man patikdawo Zmogaus baze nes joje budawo visokiu kaip kovos meistru mokedawo bangu visokiu ir visos bazes buna su drakonu tik ledo bazes drakonas spjeudos ledu o ne uzgnimi ir geras zaidimas. ![]() Stronghold crusader extreme jisai ir geras zaidimas viskas tas pats kaip Stronghold crusader tik... ten yra ir bangu kaskokiu pvz: galima jei tawe puola ir tu neturi ginybos jei pasikrove gali paleisti banga ir tau pasidarys kareiviu bangu apie 8 gal zodziu ISMEGINKITE ![]() Stai visos mano zinios apie strongholdus Buvęs nikas: Ziugis, Gordon Freeman |
![]() |
|
| Raimax` | Parašytas: 20 Vas 2009, 22:31 Pranešimo tema: Re: Strongholdai... :D |
![]() Dažnas dalyvis (-ė) |
O kur paprastas Stronghold ? ![]() P.S ne Stronghold Legend o Stronghold Legends ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
| Transformer | Parašytas: 20 Vas 2009, 22:42 Pranešimo tema: Re: Strongholdai... :D |
raimax rašė: O kur paprastas Stronghold ? ![]() P.S ne Stronghold Legend o Stronghold Legends as rasiau kokius esu zaides tik yra juk parasyta Buvęs nikas: Ziugis, Gordon Freeman |
![]() |
|
| Arg0N | Parašytas: 21 Vas 2009, 00:39 Pranešimo tema: Re: Strongholdai... :D |
![]() Mylimas dalyvis (-ė) |
Zaidas su kiausais. Aciu uz aprasyma Old Nick: Ichigo http://mu.thl.lt/ Head Admin. 750 kreditu nemokamai! Atsinaujinome! |
![]() |
|
| Transformer | Parašytas: 22 Vas 2009, 12:01 Pranešimo tema: Re: Strongholdai... :D |
nera uz ka nebuvo ka veikt tai sumaniau aprasyti tuos kuriuos esu zaides Buvęs nikas: Ziugis, Gordon Freeman |
![]() |
|
| pukysxxx | Parašytas: 22 Vas 2009, 12:42 Pranešimo tema: Re: Strongholdai... :D |
![]() Dievas |
Visus siuos zaides isskyrus 2, Legends labai nepatiko.
|
![]() |
|
| Transformer | Parašytas: 22 Vas 2009, 13:43 Pranešimo tema: Re: Strongholdai... :D |
man tai legend ir stronghold 2 geri kai is ieciu mietos Buvęs nikas: Ziugis, Gordon Freeman |
![]() |
|
| pukysxxx | Parašytas: 22 Vas 2009, 15:29 Pranešimo tema: Re: Strongholdai... :D |
![]() Dievas |
Ziugis rašė: man tai legend ir stronghold 2 geri kai is ieciu mietos ![]() Reiks dabar Storonghold 2 parsispust ir isbandyt.
|
![]() |
|
| Transformer | Parašytas: 22 Vas 2009, 17:30 Pranešimo tema: Re: Strongholdai... :D |
man tereik stronghold ir busiu zaides visas dalis jei dar kokiu neatsiras Buvęs nikas: Ziugis, Gordon Freeman |
![]() |
|
| DarkWizardLT | Parašytas: 26 Vas 2009, 00:26 Pranešimo tema: Re: Strongholdai... :D |
![]() ![]() Dažnas dalyvis (-ė) |
Man tai Crusader best. Bet kažin ar ten bugas, kad gali į vieną sulyst, nes jei taip nebūtų kokie klaunai ar vaikai lakstantys mieste trukdytų karius išvest ar pnš. Bet geriausias dalykas save kai laimi ir gali toliau lošt su allies. Arba man patinka tie padegėjai padegi vieną persimeta per visus pastatus ugnis. |
![]() |
|
| Muffer | Parašytas: 02 Lie 2009, 10:48 Pranešimo tema: Re: Strongholdai... :D |
![]() ![]() Forumo Generolas (-ė) |
SH 2 ir SH legends tas pats kaip cs 1.6 ir cs extreme tik primestas skinu ![]() mano nuomone geriausias yra Crushaderis!! Populiariausias GFX šopas. Avatarai|Banneriai|Parašai|Reklamos ir kitą. Užsuk, nepasigailėsi. ** www.supergames.lt Forumo generolas. ** |
![]() |
|
| ProSporT^ | Parašytas: 02 Lie 2009, 14:00 Pranešimo tema: Re: Strongholdai... :D |
![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
Uzmirsot dar viena stronghold warchest __________________________________________________________________________ Nice to meet you again Every day on supergames.lt Need Help in splinter cell pm my +reP Stai jai nori skinu Clic'k here [img]eba568493b71da3713bf049d40e3c35091[/img] |
![]() |
|
| Muffer | Parašytas: 02 Lie 2009, 15:08 Pranešimo tema: Re: Strongholdai... :D |
![]() ![]() Forumo Generolas (-ė) |
taigi sako parases tik kokius jis zaides o ne kokie yra Populiariausias GFX šopas. Avatarai|Banneriai|Parašai|Reklamos ir kitą. Užsuk, nepasigailėsi. ** www.supergames.lt Forumo generolas. ** |
![]() |
|
| pukysxxx | Parašytas: 02 Lie 2009, 19:47 Pranešimo tema: Re: Strongholdai... :D |
![]() Dievas |
ExTaZy rašė: Uzmirsot dar viena stronghold warchest ![]() O siaip geras sitas? Nezaides.
|
![]() |
|
| Mokinukas | Parašytas: 02 Lie 2009, 22:37 Pranešimo tema: Re: Strongholdai... :D |
![]() ![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
Ten nieko gero man labau patiko Stronghold crusader paprastas bet geras ![]() Pagauna banditas blondinė ir sako: (Banditas)Pinigai! (Blondinė)Kur? (Banditas)Į akį nori? (Blondinė)Geriau į burna (Banditas)Gyventi nori? (Blondinė)Su kuo? (Banditas)Dar piptelesi išprevartausiu (Blondinė)Pippippip One Shot One Kill, No Cheats, Just Skill. |
![]() |
|
Eiti į 1, 2 Kitas

- LT
- LV