problema del cs kaikuriu map(deatrund) su cl_...
Puslapis 1 iš 1 [ 7 pranešimai(ų) ]| Autorius | Žinutės |
| mini | Parašytas: 01 Lie 2009, 14:31 Pranešimo tema: problema del cs kaikuriu map(deatrund) su cl_... |
![]() Dalyvis (-ė) |
Sveiki,žaidžiu counter-strike deathRun serveriuose ir kaikuriuose mapuose man labai lagina (pvz. deathRund_crazytown) šone desinoje man raso warrning cl_FushEntityPacket. Kas yra blogai nesuprantu angliškai nei rusiskai nors ir mokausi ![]() Google ieskojau lietuviskos pagalbos nera. MAne nervina kai žaidziu ir amne išmeta iš serveriu kai buna tokie map'ai Kas gali padeti prasau labai pagalbos. Už pagalba kuri pades +rep(jei ce tokie yra ) Negailėkit už pagalbą +Rep
|
![]() |
|
| dddomisss | Parašytas: 01 Lie 2009, 17:17 Pranešimo tema: Re: problema del cs kaikuriu map(deatrund) su cl_... |
![]() Mylimas dalyvis (-ė) |
letas netas ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
| mini | Parašytas: 02 Lie 2009, 16:07 Pranešimo tema: Re: problema del cs kaikuriu map(deatrund) su cl_... |
![]() Dalyvis (-ė) |
Internetas tai geras. Man taip nutinka tik keliuose map'uose ir nežinau ką daryti nes nervina kai pradeda išmetinėti iš serverio. Negailėkit už pagalbą +Rep
|
![]() |
|
| dddomisss | Parašytas: 02 Lie 2009, 23:53 Pranešimo tema: Re: problema del cs kaikuriu map(deatrund) su cl_... |
![]() Mylimas dalyvis (-ė) |
arba patch'a persirasyk ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
| aZT | Parašytas: 03 Lie 2009, 02:14 Pranešimo tema: Re: problema del cs kaikuriu map(deatrund) su cl_... |
![]() Dievas |
nepatchuose esme o reituose veskis i konsole rate 25000 cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 sitie padies As pasitraukiau is diskusiju su manim galite susisiekti Silva777@walla.com Kuriamas Asmeninis puslapis su paslaugom |
![]() |
|
| mini | Parašytas: 03 Lie 2009, 10:52 Pranešimo tema: Re: problema del cs kaikuriu map(deatrund) su cl_... |
![]() Dalyvis (-ė) |
Dėkuj azt tikrai nebelagina tik kažkodel man gun keistai užzsitaisineja bet neasme. piniguduosiu bet nedaug nes beveik neturiu Negailėkit už pagalbą +Rep
|
![]() |
|
| Dixie | Parašytas: 04 Lie 2009, 14:15 Pranešimo tema: problema del cs kaikuriu map(deatrund) su cl_... |
![]() ![]() Moderatorius |
Gerai sako , ir man taip buvo , padariau lygais taip pat .. Ačiū begalo už pagalbą !!!! ![]() Jeigu vartotojas bus sukūręs 2 tokias pat temas- Gali grėsti ispėjimas. Matai žmogų , kuris nusižengėtaisyklėms? Yra mygtukas Patariame naudoti ir lietuviškas raides:Ą Č Ę Ė Į Š Ų Ū Ž |
![]() |
|

) 

Ačiū begalo už pagalbą !!!!