Eiti į Ankstesnis 1, 2
Mybrute
Puslapis 2 iš 2 [ 28 pranešimai(ų) ]| Autorius | Žinutės |
| PoP*~ | Parašytas: 24 Geg 2009, 10:05 Pranešimo tema: Re: Mybrute |
![]() Dalyvis (-ė) |
man neidomus tokie zaidimai nes as ju net nesuprantu kaip zaisti Paspausk ir busiu labai dekyngas
|
![]() |
|
| DoS | Parašytas: 06 Bir 2009, 22:00 Pranešimo tema: Re: Mybrute |
![]() Mylimas dalyvis (-ė) |
jai nesupranti kaip toki dusova zaidima zaist tai kreipkis pas psichiatra tikrai patariu nes cia net nejuokinga cs lozdamas wapse turi pasimesti ![]() ![]() Counter-strike nick-~DoS~(!B!zA)Lost In Trance Steam-ON miRc nick-Tabakas Clan-No Mano Gfx galerija |
![]() |
|
| FunkyDude | Parašytas: 07 Bir 2009, 11:40 Pranešimo tema: Re: Mybrute |
![]() Dievas |
mantass rašė: jai nesupranti kaip toki dusova zaidima zaist tai kreipkis pas psichiatra tikrai patariu nes cia net nejuokinga cs lozdamas wapse turi pasimesti Kai nemokejau, as ismokau pats. O tave gal vede irgi pas psichiatra kad patari?
|
![]() |
|
| pragaraslt | Parašytas: 11 Bir 2009, 23:52 Pranešimo tema: Mybrute |
![]() Dalyvis (-ė) |
taskelis rašė: Levas zajdas xD geriau nuejkite i http://www.gustos.myminicity.com Patarei zaidima ziauru net nezinau kaip cia miestus statyt DD Duchiskas gamelis Corrently playing: TeamFortress 2, Prince of Persia 2008, Age Of Mythology. |
![]() |
|
| guner123 | Parašytas: 29 Bir 2009, 12:03 Pranešimo tema: Mybrute |
![]() Žalias (-ia) |
http://mybrutefanai.ucoz.com/ Sorry uz reklama tiesiog truksta zmoniu fanu tinklapis |
![]() |
|
| Zuikelis | Parašytas: 29 Bir 2009, 13:46 Pranešimo tema: Mybrute |
![]() Dažnas dalyvis (-ė) |
Geras game ;P jau 8 lvl ![]() Kaimelių Gyvenimas Role Play projektas - 100% GRP - Multi edited projektas - 100% |
![]() |
|
| zaiboras | Parašytas: 02 Lie 2009, 15:54 Pranešimo tema: Re: Mybrute |
![]() Dalyvis (-ė) |
Merkus rašė: sProky rašė: Jei pristatai naršyklini žaidimą, tai nors įdėk adresą be savo naudingosios nuorodos.. Na tai matai jei pirma karta zmogus registrojas , tai jam geriau per mane registruotis nes turi didesne tikimybe gauti mano ginklu/skillu .Nei buti be masterio ..Nespank kad jis gali gaut tavo ginklu pvz mano masteris yra 5 lygio ir turi bomba o as 20 lvl ir neturiu tu tik nori gaut exp uz pupils Seip geras geimas
|
![]() |
|
| Mokinukas | Parašytas: 02 Lie 2009, 23:03 Pranešimo tema: Re: Mybrute |
![]() ![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
eikit jus atsisiunciu firefox fireproxy atsisiunciu programa turiu ir jusu mesku vilku ginklu ir turesiu 20K mokiniu ir lvl 50 per keles minutes ![]() One Shot One Kill, No Cheats, Just Skill. ![]() I'am orange thats a key thers is emo clown in TV |
![]() |
|
| MeDiN | Parašytas: 23 Lie 2009, 12:39 Pranešimo tema: Re: Mybrute |
![]() ![]() Mylimas dalyvis (-ė) |
Tai tu *būnu LB puslapyje 24/7* nes hackini... O game šjp normalus...
|
![]() |
|
| conan | Parašytas: 23 Lie 2009, 14:29 Pranešimo tema: Re: Mybrute |
![]() Mylimas dalyvis (-ė) |
Mokinukas rašė: eikit jus atsisiunciu firefox fireproxy atsisiunciu programa turiu ir jusu mesku vilku ginklu ir turesiu 20K mokiniu ir lvl 50 per keles minutesTokiu kaip tu isvys neturetu prie kompiuterio prileist blm ![]() Kai oponentas išbaigia argumentus, jis bando pasitikslinti tautybę.
|
![]() |
|
| Jeras | Parašytas: 31 Lie 2009, 19:42 Pranešimo tema: Re: Mybrute |
![]() Naujokas (-ė) |
As is pradziu zaidziau bet atsibodo paskui, kazkaip nuobodu...
|
![]() |
|
| Linkin' | Parašytas: 10 Rgs 2009, 13:34 Pranešimo tema: Re: Mybrute |
![]() Naujokas (-ė) |
Greit užknisantis žaidimas. Nobody is perfect. I'm nobody. Kažkokia avantiūra, bet spauskit jei negailit. (jei paspaudėt parašykit, +rep (sun) ![]() ![]() (du paskutinius priglaudžiau dėl Limited (sun)
|
![]() |
|
| Titas9 | Parašytas: 12 Rgs 2009, 18:06 Pranešimo tema: Mybrute |
![]() Naujokas (-ė) |
Mano galiūnas - http://raw-wwe.mybrute.com Šiaip man visai gerai kad tas limitas Jei nebūtų, vis norėtusi dar ir dar, ir greitai atsibostų ir mestų tą žaidimą visi..
|
![]() |
|
Eiti į Ankstesnis 1, 2

DD Duchiskas gamelis 

..