Eiti į 1, 2 Kitas
visi zaidimai 1 vietoije
Puslapis 1 iš 2 [ 17 pranešimai(ų) ]| Autorius | Žinutės |
| Muffer | Parašytas: 02 Lie 2009, 11:41 Pranešimo tema: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() ![]() Forumo Generolas (-ė) |
as bent tikrai daug zaidimu ranku waptrick.com ten ir skiltys sudarytos lenktyniu filmu klasikiniai ir t.t. kas 1~sav atnaujina ir prideda vis naujesniu ir geresniu Populiariausias GFX šopas. Avatarai|Banneriai|Parašai|Reklamos ir kitą. Užsuk, nepasigailėsi. ** www.supergames.lt Forumo generolas. ** |
![]() |
|
| aZT | Parašytas: 02 Lie 2009, 12:06 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Dievas |
aciu paziuresim... As pasitraukiau is diskusiju su manim galite susisiekti Silva777@walla.com Kuriamas Asmeninis puslapis su paslaugom |
![]() |
|
| Muffer | Parašytas: 02 Lie 2009, 12:39 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
pamirsau pamineti kad: nesivarginkite ar zaidimas tisk ar netiks jusu telefonui tinklapis pats paziuri jusu tel modeli ir visi zaidimai kuriuos ten rasite tiks jusu telefonui Populiariausias GFX šopas. Avatarai|Banneriai|Parašai|Reklamos ir kitą. Užsuk, nepasigailėsi. ** www.supergames.lt Forumo generolas. ** |
![]() |
|
| pukysxxx | Parašytas: 02 Lie 2009, 19:53 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Dievas |
Bet jai naudojate naujesni modeli, kaip pvz KP500i ar kanors panasaus neresite ne vieno zaidimo, siaip cia reklama, bet *myliu LB puslapį*.
|
![]() |
|
| MonK | Parašytas: 07 Lap 2009, 16:46 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Naujokas (-ė) |
jo waptrick.com tikrai geras ten ir game yra ir muzika ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
| pukysxxx | Parašytas: 12 Lap 2009, 15:34 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Dievas |
O muzika pacios lieviausios kokybes kokios tik yra, po 800kb .mp3 dainos... Bl kaip zjbs... ;D
|
![]() |
|
| plaip | Parašytas: 24 Gru 2009, 18:14 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Naujokas (-ė) |
Nelabai man tas puslapis prie sirdies... Nerandu as ten to ko noriul |
![]() |
|
| Digiben | Parašytas: 24 Gru 2009, 18:31 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Forumo numylėtinis (-ė) |
Gal ir geras..bet mano tlf nokia 2700classic ir kažkodel neijeina ;DD ![]()
|
![]() |
|
| plaip | Parašytas: 24 Gru 2009, 18:45 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Naujokas (-ė) |
mano 6300 Nokia. visur leidzia ir as to patenkintas. tik sakau waptrick nera vienintelis. wapking.net dar neblogas:) |
![]() |
|
| Mek | Parašytas: 24 Gru 2009, 18:54 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Dažnas dalyvis (-ė) |
Mano taip pat Nokia 6300 viska ko noriu randa
|
![]() |
|
| Muffer | Parašytas: 25 Gru 2009, 00:30 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
jei patinko nepagailekit +rep? Populiariausias GFX šopas. Avatarai|Banneriai|Parašai|Reklamos ir kitą. Užsuk, nepasigailėsi. ** www.supergames.lt Forumo generolas. ** |
![]() |
|
| FeLL | Parašytas: 25 Gru 2009, 12:17 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() ![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
Geri telefu webai. http://www.mobile9.com http://mobili.failai.lt/
|
![]() |
|
| D3FecT | Parašytas: 06 Sau 2010, 18:40 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Naujokas (-ė) |
Mano LG KP500 vienas tik game veike. ;D 1 ShooT 1 KiLL No LucK JusT SkiLL ;D Lietuva!..;] |
![]() |
|
| pukysxxx | Parašytas: 06 Sau 2010, 19:08 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Dievas |
D3FecT rašė: Mano LG KP500 vienas tik game veike. ;D Siaip ant kp500 zaidimu jai reik touch'iniu tai 24mobile forumuose paieskok, jai ka pauplaudinsiu biski ju... Nu tipo touch'iniu javu.. ;]
|
![]() |
|
| !ajva~ | Parašytas: 06 Sau 2010, 23:58 Pranešimo tema: Re: visi zaidimai 1 vietoije |
![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
Pažiūrėsiu kas ant K810 bus >.> ![]() Uploaded with ImageShack.us Dabar žaidžiu šiuos mmo žaidimus : - Heroes of Three Kingdoms - League of Legends |
![]() |
|
Eiti į 1, 2 Kitas