Saudykla
Puslapis 1 iš 1 [ 11 pranešimai(ų) ]| Autorius | Žinutės |
| conan | Parašytas: 09 Kov 2010, 20:30 Pranešimo tema: Saudykla |
![]() Mylimas dalyvis (-ė) |
Nemoku as grazei sudeliot, taigi tikuosi suprasyt bent ka noriu parasyt. Ideja yra tokia, kad puslapio sone butu "saudykla" t.y. mazutis chatas. Neaprasinesiu cia aisku smulkiau minciu savo, tiesiog noriu zinot ka apie tai mano forumo dalyviai ir svarbiausia Admins. ![]() Kai oponentas išbaigia argumentus, jis bando pasitikslinti tautybę.
|
![]() |
|
| aZT | Parašytas: 09 Kov 2010, 20:51 Pranešimo tema: Re: Saudykla |
![]() Dievas |
Tai o kokia nauda is to chato? x) tiktai spamins kad padetume manau. As pasitraukiau is diskusiju su manim galite susisiekti Silva777@walla.com Kuriamas Asmeninis puslapis su paslaugom |
![]() |
|
| conan | Parašytas: 09 Kov 2010, 20:59 Pranešimo tema: Saudykla |
Man atrodo butu neblogai, nors jei nieks man nepritartu tai tiek to. ![]() Kai oponentas išbaigia argumentus, jis bando pasitikslinti tautybę.
|
![]() |
|
| aZT | Parašytas: 09 Kov 2010, 21:00 Pranešimo tema: Saudykla |
![]() Dievas |
Soviet rašė: As juk nesakau kad postu skaicius didetu .Bet man atrodo butu neblogai, nors jei nieks man nepritartu tai tiek to. Tai as ne apie postus snekejau jaigu as vienas nesuntinku tai nereiskia kad kiti nesutinka man is tiesu vienodai bus ar ne as tiesiog norejau paziuret ko tu tikies is tos saudyklos Iskart nuleidai rankas As pasitraukiau is diskusiju su manim galite susisiekti Silva777@walla.com Kuriamas Asmeninis puslapis su paslaugom |
![]() |
|
| conan | Parašytas: 09 Kov 2010, 21:25 Pranešimo tema: Saudykla |
tikuosi kad ten galima bus sneket offtopic kolektyvu ![]() Kai oponentas išbaigia argumentus, jis bando pasitikslinti tautybę.
|
![]() |
|
| Dixie | Parašytas: 09 Kov 2010, 22:54 Pranešimo tema: Saudykla |
![]() Moderatorius |
REKLAMOS PRASIDĖS ! Nesamone ;DD Ir gal norėjai pasakyti šaukykla ? ;DDD Ar žinai, kad lietuvių kalboje naudojamos dar ir tokios raidės : ą č ę ė į š ų ū ž Nepagailėk jų prieš siųsdamas savo komentarą! Netikiu , jog čia skaitei.
|
![]() |
|
| aZT | Parašytas: 09 Kov 2010, 23:01 Pranešimo tema: Saudykla |
![]() Dievas |
Dixie rašė: REKLAMOS PRASIDĖS ! Nesamone ;DD Ir gal norėjai pasakyti šaukykla ? ;DDD Nereklamos o spamas. Saudykla-saukykla tas pats. As pasitraukiau is diskusiju su manim galite susisiekti Silva777@walla.com Kuriamas Asmeninis puslapis su paslaugom |
![]() |
|
| Cukriukė | Parašytas: 10 Kov 2010, 00:38 Pranešimo tema: Re: Saudykla |
![]() Moderatorė |
Manau ji nereikalingas, nes jokios naudos iš to nebus. Pasidarys tik dar didesnė betvarkė. Kam rašyti už dyką, jei gali rašyti ir gauti pinigus! |
![]() |
|
| AeRoxXx2 | Parašytas: 12 Kov 2010, 15:45 Pranešimo tema: Re: Saudykla |
Cukriukė rašė: Manau ji nereikalingas, nes jokios naudos iš to nebus. Pasidarys tik dar didesnė betvarkė. ![]() visiskai pritariu yra pm o galu gale jai ko reikia tai rasai i tema arba ja kuri Cs
|
![]() |
|
| Muffer | Parašytas: 14 Bal 2010, 20:16 Pranešimo tema: Re: Saudykla |
![]() ![]() Forumo Generolas (-ė) |
Taip tą patį norėjau rašyti kaip aerox. Tam yra skirtos AŽ ir temos, jai kas neaišku gali pasiklausi kitų SG narių. Populiariausias GFX šopas. Avatarai|Banneriai|Parašai|Reklamos ir kitą. Užsuk, nepasigailėsi. ** www.supergames.lt Forumo generolas. ** |
![]() |
|
| eNol | Parašytas: 14 Bal 2010, 20:19 Pranešimo tema: Saudykla |
![]() ![]() Mylimas dalyvis (-ė) |
Tam Skirta Saukykla Mano [MyBrute] |
![]() |
|

.