Microfonas cs, css, skype ir kita
Puslapis 1 iš 1 [ 9 pranešimai(ų) ]| Autorius | Žinutės |
| fruktiz | Parašytas: 03 Vas 2010, 22:48 Pranešimo tema: Microfonas cs, css, skype ir kita |
![]() Žalias (-ia) |
Klausykit ka daryt? labai mes su draigais snekam per skype po 12 h ir t.t. Visada wisas budawo gerai bet kazkoki tai laika pimpt nieko nieko nedariau tiesiog uzplauke irnebeveikia.. asiku eiskarto perkisinejau ten ko as tik nedariau.. ai galwoju dizn perrasysiu win perrasiau NIEKO! visteik neveikia nu bet va vistiek jaum uzplaukia ir veikia paveikia kokias 2h ir vel nebeveikia.. mikrafu kiek as tik nebandziau kokis 8.. jei kas esat susidures su toke beda galit padet buciau lb lb lb dekingas . Aciu ![]() P.S. Per recorderi rodo kad veikia balsas normaliai isiraso -- Papildyta -- Ha radau buga.. kai css ijungiu tada nuleidziu paskambinu per skype ir mane girdi tai kaip cia a tkapstyt kas cia yra Nick in games and more.. ZyZu
|
![]() |
|
| LABAsSuKaSs | Parašytas: 06 Vas 2010, 19:58 Pranešimo tema: Re: Microfonas cs, css, skype ir kita |
|
Registracija: Pranešimai: |
persirasyk skaipa
|
![]() |
|
| AeRoxXx2 | Parašytas: 06 Vas 2010, 23:01 Pranešimo tema: Re: Microfonas cs, css, skype ir kita |
![]() Mylimas dalyvis (-ė) |
Mikrafonas gal paluzes ? ar kistukai nes man kistukai biski lievi Cs
|
![]() |
|
| Mokinukas | Parašytas: 06 Vas 2010, 23:06 Pranešimo tema: Microfonas cs, css, skype ir kita |
![]() ![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
fruktiz rašė: ei kas esat susidures su toke beda Esu 1 karta tiesiog man atstrigo kita diena buvo viskas ok ![]() Pagauna banditas blondinė ir sako: (Banditas)Pinigai! (Blondinė)Kur? (Banditas)Į akį nori? (Blondinė)Geriau į burna (Banditas)Gyventi nori? (Blondinė)Su kuo? (Banditas)Dar piptelesi išprevartausiu (Blondinė)Pippippip One Shot One Kill, No Cheats, Just Skill. |
![]() |
|
| Wafer | Parašytas: 10 Vas 2010, 21:35 Pranešimo tema: Re: Microfonas cs, css, skype ir kita |
![]() Dažnas dalyvis (-ė) |
kagi man irgi taip buvo net reikejo nauja pirkt Ausines bei mikrafona na pamegink Google pasinaudot aš nusipirkau naujas ausines na o šiaip tau nžn. Nick Wafer Busimas Verone*~ Puslapys http://www.topzone.lt Padedu Nepagailek +REP PAŽIŪRĖKITE Į MANE! |
![]() |
|
| Karinaiii | Parašytas: 11 Kov 2010, 19:50 Pranešimo tema: Re: Microfonas cs, css, skype ir kita |
![]() Žalias (-ia) |
Noriu parsisiust skype bet nezinau kaip |
![]() |
|
| AeRoxXx2 | Parašytas: 11 Kov 2010, 21:20 Pranešimo tema: Microfonas cs, css, skype ir kita |
![]() Mylimas dalyvis (-ė) |
www.skype.lt paspausk download Cs
|
![]() |
|
| Fozzy | Parašytas: 17 Bal 2010, 22:30 Pranešimo tema: Microfonas cs, css, skype ir kita |
![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
Tam skirta Google.lt , ten viska rasi beveik Padėjau ar suteikiau Info? +Rep jai negaila. Reikia pagalbos?! Rašyk. |
![]() |
|
| MeDiN | Parašytas: 19 Bal 2010, 21:56 Pranešimo tema: Microfonas cs, css, skype ir kita |
![]() ![]() Mylimas dalyvis (-ė) |
Fozzy rašė: Tam skirta Google.lt , ten viska rasi beveik Stop it. Rašė, kad rado bugą. |
![]() |
|