Gordon Freeman vs ...
Puslapis 1 iš 1 [ 8 pranešimai(ų) ]| Autorius | Žinutės |
| Transformer | Parašytas: 07 Kov 2010, 19:39 Pranešimo tema: Gordon Freeman vs ... |
![]() ![]() Anderbosas (-ė) |
Banerį: Tema: žaidimo herojus Dydis: 400x125 Iki 5 balsų. Mano darbas: Buvęs nikas: Ziugis, Gordon Freeman |
![]() |
|
| aZT | Parašytas: 07 Kov 2010, 22:23 Pranešimo tema: Re: Gordon Freeman vs ... |
![]() Dievas |
Na turejau kazkada editina paveiksliuka nesu gfxeris bet velniai rautu turi gi but pirmas kartas )))As pasitraukiau is diskusiju su manim galite susisiekti Silva777@walla.com Kuriamas Asmeninis puslapis su paslaugom |
![]() |
|
| Marciuksss | Parašytas: 08 Kov 2010, 19:18 Pranešimo tema: Re: Gordon Freeman vs ... |
![]() ![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
Gordon Freeman |
![]() |
|
| Eimyzas | Parašytas: 08 Kov 2010, 19:30 Pranešimo tema: Gordon Freeman vs ... |
![]() Moderatorius |
Jūsų abiejų gfx su labai bloga HQ. Nepadlaidžiausiu aZT kai kiti kurie padlaidžiaus . Gordon Freeman my vote is for you Šiuo metu žaidžiami žaidimai: Combat Arms Call Of Duty Modern Warfare 2 GTA Sa-Mp S4 League |
![]() |
|
| aZT | Parašytas: 08 Kov 2010, 20:26 Pranešimo tema: Gordon Freeman vs ... |
![]() Dievas |
Eimyzas rašė: Jūsų abiejų gfx su labai bloga HQ. Nepadlaidžiausiu aZT kai kiti kurie padlaidžiaus . Gordon Freeman my vote is for you Kodel padlaiziaut As tiesiog esu zmogus forume su tam tikra reputacija as tikrai nerasiau cia kad balsuokit visi uz mane. As pasitraukiau is diskusiju su manim galite susisiekti Silva777@walla.com Kuriamas Asmeninis puslapis su paslaugom |
![]() |
|
| ReVaS* | Parašytas: 08 Kov 2010, 22:35 Pranešimo tema: Gordon Freeman vs ... |
![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
as tai uz gordon freeman |
![]() |
|
| Severnadze | Parašytas: 10 Kov 2010, 23:48 Pranešimo tema: Gordon Freeman vs ... |
![]() Forumo numylėtinis (-ė) |
aZT. Paint job yra sunkiau ir atsakingiau CM/GTH V1 Admin Pack ► 100% CM/GTH V2 Admin Pack ► 100% CM/GTH V3 Admin Pack ► 100% |
![]() |
|
| SkL | Parašytas: 11 Kov 2010, 12:16 Pranešimo tema: Gordon Freeman vs ... |
![]() Naujokas (-ė) |
Azt
|
![]() |
|

)))