BloodRayne 2
Puslapis 1 iš 1 [ 9 pranešimai(ų) ]| Autorius | Žinutės |
| jusmil17 | Parašytas: 09 Rgp 2009, 11:42 Pranešimo tema: BloodRayne 2 |
![]() Dažnas dalyvis (-ė) |
![]() Apie:Antrojo vampyrės Rayne pasirodymo teko laukti gan ilgokai. Normalu, kai tęsinio kūrimas užtrunka apie metus, tačiau „BloodRayne 2“ atveju, po tokios pertraukos žaidimo sulaukė tik amerikiečiai „PlayStation 2“ konsolės turėtojai — Europoje ši versija net nepasirodė. Laimei, nors ir po dar vienerių metų pertraukos, pagaliau sulaukėme žaidimo versijos, skirtos PC. Kaip ir reikėjo tikėtis, antrasis žaidimas siūlo labai intensyvią pjautynių ir šaudynių kombinaciją ir dar daugiau kraujo, padengiančio visą padangę. ![]() ![]() Reikalavimai::CPU: 1 GHz RAM: 256 MB Video: 64 MB (aukštesnė už GeForce MX klasė) HDD: 1 GB |
![]() |
|
| Nežinomas | Parašytas: 24 Spa 2009, 21:08 Pranešimo tema: Re: BloodRayne 2 |
![]() Žalias (-ia) |
Neblogas Bet man tai pirma dalis geresnė
|
![]() |
|
| Popas23 | Parašytas: 25 Spa 2009, 03:26 Pranešimo tema: Re: BloodRayne 2 |
![]() Mylimas dalyvis (-ė) |
mano draugas sita game loshdawo ir ash truputi bandziau , man tj labiausiai patikdawo ish prieso krauja siurbti ;D ![]() ![]()
|
![]() |
|
| Mokinukas | Parašytas: 25 Spa 2009, 09:05 Pranešimo tema: Re: BloodRayne 2 |
![]() ![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
Jie patems kompas siusius ![]() Pagauna banditas blondinė ir sako: (Banditas)Pinigai! (Blondinė)Kur? (Banditas)Į akį nori? (Blondinė)Geriau į burna (Banditas)Gyventi nori? (Blondinė)Su kuo? (Banditas)Dar piptelesi išprevartausiu (Blondinė)Pippippip One Shot One Kill, No Cheats, Just Skill. |
![]() |
|
| FD-God | Parašytas: 12 Lap 2009, 17:58 Pranešimo tema: Re: BloodRayne 2 |
![]() Naujokas (-ė) |
geras geimas kompas nepatempe bet pas drauga losiau |
![]() |
|
| usaexelent | Parašytas: 08 Kov 2010, 17:19 Pranešimo tema: BloodRayne 2 |
![]() ![]() Dažnas dalyvis (-ė) |
O gal zinot is kur pirma dali atsisiust, plz duokit koki linka
http://csgamefiles.simplygaming.org |
![]() |
|
| Šaldiklis | Parašytas: 08 Kov 2010, 23:26 Pranešimo tema: BloodRayne 2 |
![]() Dalyvis (-ė) |
usaexelent rašė: O gal zinot is kur pirma dali atsisiust, plz duokit koki linka ![]() Linko nenumesiu nes neieškojau, bet pabandyk paieškoti užseniečių torrentų trackeriuose tikrai rasi Aš iš LT praktiškai net nesisiunčiu žaidų. ![]() ![]() Nick in Garena: Saldiklis Kritikuoju negailestingai. |
![]() |
|
| edviz | Parašytas: 10 Bal 2010, 18:49 Pranešimo tema: BloodRayne 2 |
Šaldiklis rašė: usaexelent rašė: O gal zinot is kur pirma dali atsisiust, plz duokit koki linka ![]() Linko nenumesiu nes neieškojau, bet pabandyk paieškoti užseniečių torrentų trackeriuose tikrai rasi Aš iš LT praktiškai net nesisiunčiu žaidų.O iš kur? Metin2 zaidimas http://www.labusai.com/mmorpg-zaidimai/ ... t3549.html------ irc:SpalsH_DowN Klanas:eK| Steam:Taip Zaidime:eKc |
![]() |
|
| jusmil17 | Parašytas: 10 Bal 2010, 18:59 Pranešimo tema: BloodRayne 2 |
Šiaip va linkas bandyk iš čia siustis http://thepiratebay.org/torrent/3308133/Bloodrayne |
![]() |
|

Bet man tai pirma dalis geresnė