Mafijos Karai(Detalu)
Puslapis 1 iš 1 [ 7 pranešimai(ų) ]| Autorius | Žinutės |
| Šaldiklis | Parašytas: 06 Kov 2010, 08:51 Pranešimo tema: Mafijos Karai(Detalu) |
![]() Dalyvis (-ė) |
Sveiki, pradėjau žaisti puikų web-based flash žaidimą "Mafijos karai" Šis žaidimas nepanašus į "thecrims" ar kažką panašaus. Šis žaidimas yra flash, matai savo rajoną tiesiogiai. Apiplešinėji rajone esančius NPC, perki biznius, gali įkurti savo gaują, kartu su gauja dalyvauti organizuotose apiplešimuose. Yra didelis pasirinkimas tarp biznių, mašinų, ginklų, šunų, narkotikų, gėrimų. Žaidimo galėsite žaisti tik 10 valandų per parą. Aplinkui tave dažniausiai buna plotai su NPC parduotuvėmis kurias gali reketuoti ir jos tau neš pelną. Žaidime yra kreditu, VIP sistema, bet man asmeniškai VIP sistema tai šlamštas nes ji yra nevertinga. Kreditus galima gauti ir be sms ir gan lengvai. Įsižaisti yra labai lengva, aš pats žaidžiu vieną dieną o jau turiu Kavine, Ofisą(kontroliuoja mano reketus) Kurie norite išbandyti šį žaidimą galite jį pasiekti adresu http://mafijoskarai.lt/?affuid=57507 jeigu nesunku užsiregistruokite per čia, arba galite per www.mafijoskarai.lt Sėkmės žaidime. (aprašiau tikrai neviska, daugiau sužinosite ir pamatysite žaidime) MANO NICKAS: Saldiklis ![]() Nuotrauka iš mano nicko, matote mano rajoną, aplinkui meniu ir kita. (Ji biški senoka) Jei reikės pagalbos teiraukites žaidime. ![]() ![]() Nick in Garena: Saldiklis Kritikuoju negailestingai. |
![]() |
|
| aurees11 | Parašytas: 12 Bal 2010, 14:21 Pranešimo tema: Mafijos Karai(Detalu) |
![]() Dažnas dalyvis (-ė) |
Mano nick per mafijos karus OnSuOn esu 32 lwl ![]()
|
![]() |
|
| rimvydas123 | Parašytas: 02 Geg 2010, 15:15 Pranešimo tema: Mafijos Karai(Detalu) |
![]() Žalias (-ia) |
super games mafijos karai mano nick ira sanydas-- Papildyta -- as labiau zaidzdui 2mieste ten geriau viska darau nikas sanydas ![]() -- Papildyta -- saldiklis kaip tu padarei kad matitumeme tavo miesta
|
![]() |
|
| fuzzy | Parašytas: 02 Geg 2010, 16:46 Pranešimo tema: Mafijos Karai(Detalu) |
labaij fainas zaidimukas as taj krc net nezinojau kad tik 10h per para tiek ilgaj nesedziu prie to game nesenai pradejau taj dar nlb gaudaus +rep jei negaila ![]() Senasisi nickname mintis855 ![]() ![]() ________________________________________________________
|
![]() |
|
| WarBoy | Parašytas: 02 Geg 2010, 19:13 Pranešimo tema: Mafijos Karai(Detalu) |
Na reiks isbandyti ![]() |
![]() |
|
| otnepx | Parašytas: 02 Geg 2010, 19:21 Pranešimo tema: Mafijos Karai(Detalu) |
Siaip labai stipriai istobulintas zaidimas, yra labai labai daug visokiu shuduku, kurie kabliuoja, todel didele pagarba kurejams bet as jo nelosiu del siu priezascius: ten spalvu milijonai, kaip kokiems 12meciams, blizguciai ir pan. Na spalvos tai dar spalvos, bet esme tokia, jeigu nori ten buti stiprus ir pan, turi moketi pinigus, nepatinka tokie zaidimai, kuriame stipriausias = daugiausia realiu pinigu aukojantis zaidimui zmogus.
|
![]() |
|
| sarunas225 | Parašytas: 23 Geg 2010, 09:05 Pranešimo tema: Mafijos Karai(Detalu) |
![]() Žalias (-ia) |
Mano nickas Bin Laden best player
|
![]() |
|

Sėkmės žaidime.

super games mafijos karai mano nick ira sanydas.gif)
tiek ilgaj nesedziu prie to game
nesenai pradejau taj dar nlb gaudaus