Eiti į 1, 2, 3 Kitas
Programele Change ip.
Puslapis 1 iš 3 [ 35 pranešimai(ų) ]| Autorius | Žinutės |
| Dioma | Parašytas: 08 Vas 2010, 04:57 Pranešimo tema: Programele Change ip. |
![]() ![]() Dažnas dalyvis (-ė) |
Programele su kuria galesite pasikeisti ip Jeigu gavai Ban gali apsikeisti ip ir eiti zaist toliau bet su sita prgramele biski stabdys netas. Link : http://failai.in/show/F/F1F7CFF98/HSS-1.37-install-anchorfree-76-conduit.exe Jei kam padejau +Rep By Dioma kam negaila +rep plz!
|
![]() |
|
| Eddie | Parašytas: 08 Vas 2010, 16:49 Pranešimo tema: Re: Programele Change ip. |
![]() Dalyvis (-ė) |
Proxy čia ar kažkas panašaus? Angliškas blog'as apie technologijas <- Apsilankykit ![]() Užkliuvai spręsdamas techninius klausimus? Paklausk mūsų! |
![]() |
|
| Dioma | Parašytas: 08 Vas 2010, 22:22 Pranešimo tema: Re: Programele Change ip. |
Proxy paslepia ip O cia visisskai pakeicia i kitoki By Dioma kam negaila +rep plz!
|
![]() |
|
| Eddie | Parašytas: 08 Vas 2010, 22:42 Pranešimo tema: Re: Programele Change ip. |
![]() Dalyvis (-ė) |
Ir kaip veikia šitas stebuklas? Angliškas blog'as apie technologijas <- Apsilankykit ![]() Užkliuvai spręsdamas techninius klausimus? Paklausk mūsų! |
![]() |
|
| Dioma | Parašytas: 09 Vas 2010, 01:29 Pranešimo tema: Re: Programele Change ip. |
Instalioji paspaud ir prisikonektini poto eini i http://www.manoip.lr ir pamatysi ip pasikeite By Dioma kam negaila +rep plz!
|
![]() |
|
| AeRoxXx2 | Parašytas: 09 Vas 2010, 14:40 Pranešimo tema: Re: Programele Change ip. |
![]() Mylimas dalyvis (-ė) |
O jai mano išorinis tai pakeis į kitokį išorinį? Cs
|
![]() |
|
| Eddie | Parašytas: 09 Vas 2010, 15:15 Pranešimo tema: Re: Programele Change ip. |
![]() Dalyvis (-ė) |
Dioma rašė: Instalioji paspaud ir prisikonektini poto eini i http://www.manoip.lr ir pamatysi ip pasikeite ![]() Klausiu ne kaip paleisti, o kaip veikia. Nes kažkaip labai nerealiai skamba IP pakeitimas. Angliškas blog'as apie technologijas <- Apsilankykit ![]() Užkliuvai spręsdamas techninius klausimus? Paklausk mūsų! |
![]() |
|
| Knif3ris | Parašytas: 09 Vas 2010, 15:19 Pranešimo tema: Re: Programele Change ip. |
![]() Žalias (-ia) |
E Ziek O eina Pasikeist I isorini Ip ??? -- Papildyta -- Ziauriai Ziauriai Ziauriai DQ DQ DQ DQ DQ DQ
|
![]() |
|
| Wafer | Parašytas: 10 Vas 2010, 13:19 Pranešimo tema: Re: Programele Change ip. |
![]() Dažnas dalyvis (-ė) |
hmm gera programele na bet galėjai nekurt temos pvž cs1.6 yra daug Čheateriu na jie gauna ban o jai per šita programa jie vel padarys stebukla tai manau pakenks daug kam. Nick Wafer Busimas Verone*~ Puslapys http://www.topzone.lt Padedu Nepagailek +REP PAŽIŪRĖKITE Į MANE! |
![]() |
|
| aZT | Parašytas: 11 Vas 2010, 00:02 Pranešimo tema: Re: Programele Change ip. |
![]() Dievas |
Cia yra proxy... Wafer tam yra specialus patobulintas pluginas amx_banshot.. As pasitraukiau is diskusiju su manim galite susisiekti Silva777@walla.com Kuriamas Asmeninis puslapis su paslaugom |
![]() |
|
| Eddie | Parašytas: 11 Vas 2010, 19:33 Pranešimo tema: Re: Programele Change ip. |
![]() Dalyvis (-ė) |
O dar pudrina smegenis kad ne proxy. Vat kaip nekenčiu tokių fruktų kur kiša kažką kitiems ir patys nežino ką. Svarbu pasirodyt paslaugiu... Prieš dėdami žinokit bent kaip veikia ir ką veikia... Angliškas blog'as apie technologijas <- Apsilankykit ![]() Užkliuvai spręsdamas techninius klausimus? Paklausk mūsų! |
![]() |
|
| Dixie | Parašytas: 12 Vas 2010, 18:34 Pranešimo tema: Re: Programele Change ip. |
![]() ![]() Moderatorius |
Čia apsoliutus šūdas , čia proxy tikrai , IP pakeisti yra NEIMANOMA ! ( Tik pirmokėti interneto tiekėjui kad tas jums pakeistu ) o aš gavau IP ban , su ta programa ar be jos aš vistiek isijungti negaliu ;DDD -- Papildyta -- Čia apsoliutus šūdas , čia proxy tikrai , IP pakeisti yra NEIMANOMA ! ( Tik pirmokėti interneto tiekėjui kad tas jums pakeistu ) o aš gavau IP ban , su ta programa ar be jos aš vistiek isijungti negaliu ;DDD ![]() Jeigu vartotojas bus sukūręs 2 tokias pat temas- Gali grėsti ispėjimas. Matai žmogų , kuris nusižengėtaisyklėms? Yra mygtukas Patariame naudoti ir lietuviškas raides:Ą Č Ę Ė Į Š Ų Ū Ž |
![]() |
|
| Dioma | Parašytas: 13 Vas 2010, 01:51 Pranešimo tema: Re: Programele Change ip. |
Man viska pajungia jeigu gaves ban pasikeiiu ir einu zaist toliau By Dioma kam negaila +rep plz!
|
![]() |
|
| Eddie | Parašytas: 13 Vas 2010, 20:21 Pranešimo tema: Re: Programele Change ip. |
![]() Dalyvis (-ė) |
Dioma, papasakok man kaip šita programa pakeičia IP. (: +rep ir +lt duosiu Angliškas blog'as apie technologijas <- Apsilankykit ![]() Užkliuvai spręsdamas techninius klausimus? Paklausk mūsų! |
![]() |
|
| Dixie | Parašytas: 16 Vas 2010, 19:42 Pranešimo tema: Programele Change ip. |
![]() ![]() Moderatorius |
Ji neveikia.. Rakink temą. ![]() Jeigu vartotojas bus sukūręs 2 tokias pat temas- Gali grėsti ispėjimas. Matai žmogų , kuris nusižengėtaisyklėms? Yra mygtukas Patariame naudoti ir lietuviškas raides:Ą Č Ę Ė Į Š Ų Ū Ž |
![]() |
|
Eiti į 1, 2, 3 Kitas

.gif)