Serverio Kūrimas
Puslapis 1 iš 1 [ 4 pranešimai(ų) ]| Autorius | Žinutės |
| .iJust | Parašytas: 07 Gru 2009, 16:11 Pranešimo tema: Serverio Kūrimas |
![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
![]() SERVERIŲ PAMOKOS Photo lessons * How to create IL server * System encoding * NAVICAT Installation * MYSQL Installation Video lessons * Java Installation * How to create CT2.3 server * Buffer installation Pamokos 1. Kaip sukurti DLE/ PHP Fussion puslapį 2. Kaip sukurti zonas 3. Kaip redaguoti Html šablonus Kita pamoka be nuotraukų, nežinau, gal pravers. 1. Pamoka kaip tvarkytis su HTML failais. ![]() - Tą patį ką ir tu! Private ZombieMod 10%. |
![]() |
|
| energyDie | Parašytas: 07 Gru 2009, 18:40 Pranešimo tema: Re: Serverio Kūrimas |
![]() Mylimas dalyvis (-ė) |
Saunuolis, gera pamoka SPAMERIS NR.1 ![]() Paspausk : http://www.didink.lt/hardziuks Ačiu ![]()
|
![]() |
|
| Muffer | Parašytas: 19 Gru 2009, 01:50 Pranešimo tema: Re: Serverio Kūrimas |
![]() ![]() Forumo Generolas (-ė) |
Bet speju ne pats kuriai? Populiariausias GFX šopas. Avatarai|Banneriai|Parašai|Reklamos ir kitą. Užsuk, nepasigailėsi. ** www.supergames.lt Forumo generolas. ** |
![]() |
|
| siLeNN | Parašytas: 19 Kov 2010, 12:17 Pranešimo tema: Serverio Kūrimas |
![]() Dalyvis (-ė) |
Sveikas, man reiktų kad atnaujintum zonos kūrimo nuorodą. Nes man serveryje atsibodo senos zonos, o kaip grynai keisti zonas nelabai nusimanau. Kūriu visokius admin pack'us, visiškai nemokamai, rašot man až kokio packo norite su visa informaciją. Kūriu visokius tinklapius, visiškai nemokamai, jūs mokate už hostingą, rašot man až kokio tinklapio norite ir apie ką jis (visa informaciją) Tai tiek.
|
![]() |
|