Šį skiltis skirta tik jau sukurtiems mod'ams, prašymai keliauja į mod'ų paieškos skiltį.
| Autorius | Žinutės |
| Res_Don | Parašytas: 10 Spa 2008, 14:21 Pranešimo tema: Re: PodBot MM |
![]() Moderatorius |
krc 1 metais jaunesnis tj jau vaikas jo,y save pasiziurek,apdriskes,4akis,strazdanius su kabem krc moliugas...kdl tureciau y savartyna varyt ant kurio visi spjaudo,juk ten tavo namai,kur ziurkes veisiasi,grysk y savo kanalizatija atlieka krc kazkokia auka esi... ![]()
|
![]() |
|
| EdckA` | Parašytas: 10 Spa 2008, 14:47 Pranešimo tema: Re: PodBot MM |
![]() Dievas |
Čia turbūt apie save pasakojai, kiek supratau nes aš tai esu normalus vaikinas, kuris bent turi proto, tai ne tu vaikas, kurį visi muša ir skriaudžia. Be to ne 1 metai skirtumas, o 3-4 tai daryk išvadas, pirma sulauk tokio amžiaus, kaip mano, tada kažką sakyk, o dabar verčiau eik mokytis... O kalbant apie miestus, tai sakau atlėk į Šiaulius, negi taip bijai, pamatysi, kas per miestas, tada galėsi įvertint ir sakyt bombžynas ir t.t Buvę nick'ai - 3cisSs ir -XperT- Vyrų pilvai ne nuo alaus, jie - alui. ♫ ♬ ♪ |
![]() |
|
| Res_Don | Parašytas: 10 Spa 2008, 15:41 Pranešimo tema: Re: PodBot MM |
![]() Moderatorius |
koks miestas ten?!forsai,narkomanai,fyfos,emo ir t.t.tu galvoji amzius baisiai daug ka duoda,pasiemu kas po ranka ir tau galva nunesu boto atlieka tu...auka krc...geda man su tavim susirasinet tdl nebeatrasysiu atliekai... ![]()
|
![]() |
|
| EdckA` | Parašytas: 10 Spa 2008, 17:05 Pranešimo tema: Re: PodBot MM |
![]() Dievas |
Vojezau, gers bazars tava. ;DDD Nu tai gerai, atlėk, pažiūrėsim kaip bus iš tikrųjų gal jau užtenka čia fantazuoti, nesuprantu ko dar lauki. O dėl tų tavo minėtų pankų, emo, fyfų, forsų, tai kiekvienam mieste jų yra. Ai bet tu nežinai, nes tu neišeini į lauką ir negali pamatyt tokių žmonių, o tik sėdi ir pūni prie PC. Ir man snarglį daugiau nieko nebeaiškink, jau taip prisiklausiau to tavo "vyriško" bazaro, kai užaugsi tada parašyk. Lauksiu. Buvę nick'ai - 3cisSs ir -XperT- Vyrų pilvai ne nuo alaus, jie - alui. ♫ ♬ ♪ |
![]() |
|
| Res_Don | Parašytas: 10 Spa 2008, 17:14 Pranešimo tema: Re: PodBot MM |
![]() Moderatorius |
geda man su tavim susirasinet tdl nebeatrasysiu atliekai...o sakydamas kad y kiema neinu tjp klysti...you are an idiot salalalala...^^ ![]()
|
![]() |
|
| EdckA` | Parašytas: 10 Spa 2008, 19:28 Pranešimo tema: Re: PodBot MM |
![]() Dievas |
Gerai bazarini ;DDD, tavęs niekas ir neprašo atrašyt. Turbūt supratai, kad esi vaikas, kuris nemoka normaliai, kaip vyras šnekėti, o tik gėdingai mazintis. Todėl linkiu tau užaugt ir būtinai prisimink vaikyste, tada galėsi sau sakyt, koks aš buvau debilas. Buvę nick'ai - 3cisSs ir -XperT- Vyrų pilvai ne nuo alaus, jie - alui. ♫ ♬ ♪ |
![]() |
|
| Res_Don | Parašytas: 10 Spa 2008, 19:45 Pranešimo tema: Re: PodBot MM |
![]() Moderatorius |
man neteks,bet tu del tuo kjp supratau lbj grauziesi... ![]()
|
![]() |
|
| EdckA` | Parašytas: 10 Spa 2008, 20:08 Pranešimo tema: Re: PodBot MM |
![]() Dievas |
Nematau dėl ko man teks griaužtis, tad neskiesk nesąmonių. Buvę nick'ai - 3cisSs ir -XperT- Vyrų pilvai ne nuo alaus, jie - alui. ♫ ♬ ♪ |
![]() |
|
| Wyteniuks | Parašytas: 20 Sau 2009, 20:37 Pranešimo tema: Re: PodBot MM |
![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
Krv sudas *MYLIU LB* cia *Tarnausiu LB visą gyvenimą* neveikia niekas *MYLIU LB* wapse *Lankausi tik LB puslapyje* nors isverstum lole *Lankausi tik LB puslapyje* nervina mane tokie nobai kopi paste padaro *MYLIU LB* ir psio *Lankausi tik LB puslapyje* duchas
|
![]() |
|
| sProky | Parašytas: 21 Sau 2009, 08:20 Pranešimo tema: Re: PodBot MM |
![]() Forumo numylėtinis (-ė) |
Gerai prieš tokius pasitreniruot būtų >.< Kam rašyti už dyką, jei gali rašyti ir gauti pinigus! Grįžtu į diskusijas
|
![]() |
|
| Roach | Parašytas: 21 Sau 2009, 17:44 Pranešimo tema: Re: PodBot MM |
![]() ![]() Vyr. Moderatorius |
Wyteniuks rašė: *Lankausi tik LB puslapyje* sudas *MYLIU LB* cia *Tarnausiu LB visą gyvenimą* neveikia niekas *MYLIU LB* wapse *Lankausi tik LB puslapyje* nors isverstum lole *Lankausi tik LB puslapyje* nervina mane tokie nobai kopi paste padaro *MYLIU LB* ir psio *Lankausi tik LB puslapyje* duchas labai supratau šio žmogaus postą. ![]() AC-130 Specter - Bring The Rain. Call of Duty visų dalių fanas. Teikiu pagalba su jais. Call of Duty - pagalba, pamokos, failai ir kita! Spausk! Call of Duty: Modern Warfare 2 Multiplayer online [No steam] pamoka! Spausk! |
![]() |
|
| T a l R a s h a | Parašytas: 21 Sau 2009, 20:29 Pranešimo tema: Re: PodBot MM |
![]() Vyr. Moderatorius |
Wyteniuks rašė: Krv sudas *MYLIU LB* cia *Tarnausiu LB visą gyvenimą* neveikia niekas *MYLIU LB* wapse *Lankausi tik LB puslapyje* nors isverstum lole *Lankausi tik LB puslapyje* nervina mane tokie nobai kopi paste padaro *MYLIU LB* ir psio *Lankausi tik LB puslapyje* duchas ![]() Cia man ? Kam rašyti už dyką, jei gali rašyti ir gauti pinigus! It's nice to be important , but it's more important to be nice . Labusai.com 4 ever ;(
|
![]() |
|
| Guthix | Parašytas: 22 Sau 2009, 21:54 Pranešimo tema: Re: PodBot MM |
![]() Dalyvis (-ė) |
wyteniuks bisky rink zodius .... pirmas dalykas man isejo ..... antras dlykas jei kasnors neiseina taij daryk isnaujo ...... ir kad stealf neyzeidinetum
|
![]() |
|
| Iperiux | Parašytas: 10 Vas 2009, 09:21 Pranešimo tema: Re: PodBot MM |
![]() ![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
Nesigauna man padaryti tu wp kaskokiu.. *-ScriptinG-* |
![]() |
|
| Bunnies{^^}Creed | Parašytas: 10 Vas 2009, 09:37 Pranešimo tema: Re: PodBot MM |
![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
dnc123 rašė: dabar savo burna istrauk is bybio ir paklausyk... 1.tas vaikelis tau y galva duotu 2.as tau ne zodynas kad visus pasaulio zodzius sakyt todel net nezadu keitinet ju... 3.kiek tau sakysiu tiek neysakysiu kad gimei trauma...duosiu debilui kelia... Jus man jau uzp***t . Ypac dnc123. Nesuprantu kaip jam ispejimo neduoda kad pries moderatosius sokineja ![]() ![]() ![]() Find us on FaceBook "NFS World Lithuania" Powered by RVT ! |
![]() |
|