Kur Pirkti? ant PC.
Puslapis 1 iš 1 [ 7 pranešimai(ų) ]| Autorius | Žinutės |
| FunkyDude | Parašytas: 29 Rgs 2009, 19:00 Pranešimo tema: Kur Pirkti? ant PC. |
![]() Dievas |
Sveiki, gal zinote kur pirkti Left 4 Dead ant PC parduotuvese Lietuvoi? Nes nebesinori per steama pirkti, dar kasnors nupis ar dar kazkas atsitiks mano ACC. Tai noreciau susigrazint galet bent kelis zaidimus . ![]() ![]() a |
![]() |
|
| aZT | Parašytas: 29 Rgs 2009, 19:55 Pranešimo tema: Re: Kur Pirkti? ant PC. |
![]() Dievas |
Na matai kas beliko turetu buti bmse taciau zinau, kad bankrutavo,o seip rekuomenduociau pirkti is steamo del 2 dalyku pirma pigiau gaunasi, 2 visada del grazinimo gali kreiptis i mane. As pasitraukiau is diskusiju su manim galite susisiekti Silva777@walla.com Kuriamas Asmeninis puslapis su paslaugom |
![]() |
|
| FunkyDude | Parašytas: 29 Rgs 2009, 20:10 Pranešimo tema: Re: Kur Pirkti? ant PC. |
![]() Dievas |
O man idomu kaip galima grazinti zaidima, jei tu jo kodo neturi? Imanoma isvis? ![]() ![]() a |
![]() |
|
| aZT | Parašytas: 29 Rgs 2009, 20:11 Pranešimo tema: Re: Kur Pirkti? ant PC. |
![]() Dievas |
Tu turesi pateikti korteles nr ir visa kita informacija kadangi perki banku ir kai sumoki zaidimas atsiranda accounte. As pasitraukiau is diskusiju su manim galite susisiekti Silva777@walla.com Kuriamas Asmeninis puslapis su paslaugom |
![]() |
|
| FunkyDude | Parašytas: 29 Rgs 2009, 20:19 Pranešimo tema: Re: Kur Pirkti? ant PC. |
![]() Dievas |
Aisku, manau sutinki kad steamo sistema biski debiliska. Mano draugas ant bajerio norejo paziureti ka steamas atsakys sako, kad jis nusipirko Orange Box'a ir jam neveike nes tipo panaudotas kodas jie atsake : Buy a new one. ![]() ![]() a |
![]() |
|
| aZT | Parašytas: 29 Rgs 2009, 20:24 Pranešimo tema: Re: Kur Pirkti? ant PC. |
![]() Dievas |
Nedebiliska viska logiska ivedei rakta ir jis deaktyvuotas.Jeigu suvedei naetsirado zaidimas accounte raktas nepasinaikina kol zaidimai neatsiranda. As pasitraukiau is diskusiju su manim galite susisiekti Silva777@walla.com Kuriamas Asmeninis puslapis su paslaugom |
![]() |
|
| FunkyDude | Parašytas: 29 Rgs 2009, 20:57 Pranešimo tema: Re: Kur Pirkti? ant PC. |
![]() Dievas |
Na as vistiek pries ji. ![]() ![]() a |
![]() |
|

.