Marciuksss vs ... ?
Puslapis 1 iš 1 [ 10 pranešimai(ų) ]| Autorius | Žinutės |
| Marciuksss | Parašytas: 20 Sau 2010, 18:35 Pranešimo tema: Marciuksss vs ... ? |
![]() ![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
Tema - Kate. Be brush be nieko. ![]() Dydis - 400x300 Balsu skaicius - 5. Animacija - Off. Nesamoniu galit net nerasinet. ![]() Greitukas sitas.
|
![]() |
|
| MeDiN | Parašytas: 20 Sau 2010, 18:37 Pranešimo tema: Re: Marciuksss vs ... ? |
![]() ![]() Mylimas dalyvis (-ė) |
Wut Tipo įkelt renderį ir tekstą užrašyt? Neapsimoka net dalyvaut.
|
![]() |
|
| Marciuksss | Parašytas: 20 Sau 2010, 18:39 Pranešimo tema: Re: Marciuksss vs ... ? |
Nesamoniu galit net nerasinet. ![]() Nedaeina? |
![]() |
|
| MeDiN | Parašytas: 20 Sau 2010, 18:40 Pranešimo tema: Re: Marciuksss vs ... ? |
![]() ![]() Mylimas dalyvis (-ė) |
Kadangi paklausei būtina atsakyt. Daeina. Čia samonė
|
![]() |
|
| AeRoxXx2 | Parašytas: 30 Sau 2010, 02:19 Pranešimo tema: Re: Marciuksss vs ... ? |
![]() Mylimas dalyvis (-ė) |
Gražus man tas kačiukas )) Cs
|
![]() |
|
| Marciuksss | Parašytas: 03 Vas 2010, 17:37 Pranešimo tema: Re: Marciuksss vs ... ? |
Dekui.
|
![]() |
|
| FeLL | Parašytas: 11 Vas 2010, 21:23 Pranešimo tema: Re: Marciuksss vs ... ? |
Renderis ir gėlių stockas. nu dar textas man gal dalyvaut?
|
![]() |
|
| FunkyDude | Parašytas: 11 Vas 2010, 22:58 Pranešimo tema: Re: Marciuksss vs ... ? |
![]() Dievas |
FeLL rašė: Renderis ir gėlių stockas. nu dar textas man gal dalyvaut? ![]() ne viska pasakei, kad vardini kaip padare darba nereiskia kad kietas, pats esi newbie ir ne profas :U. ![]() ![]() a |
![]() |
|
| ReVaS* | Parašytas: 23 Vas 2010, 08:56 Pranešimo tema: Marciuksss vs ... ? |
![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
Man su tais katinais tai nzn geriau naujoviskiau kaska.. |
![]() |
|
| Dixie | Parašytas: 24 Vas 2010, 15:52 Pranešimo tema: Marciuksss vs ... ? |
![]() Moderatorius |
Niekas nekuria ;DDD bijo , galvoja gaus prieš Marciukasss Nekuriu Nes tikrai gausiu ;DDDDDD Nieko gero ant ps nemoku.. ;( Ar žinai, kad lietuvių kalboje naudojamos dar ir tokios raidės : ą č ę ė į š ų ū ž Nepagailėk jų prieš siųsdamas savo komentarą! Netikiu , jog čia skaitei.
|
![]() |
|

Tipo įkelt renderį ir tekstą užrašyt?
Neapsimoka net dalyvaut.
))