Šį skiltis skirta tik jau sukurtiems admin pack'ams, prašymai keliauja į admin pack'ų paieškos skiltį.
PUBLIC-admin pack by cPP
Puslapis 1 iš 1 [ 11 pranešimai(ų) ]| Autorius | Žinutės |
| cPP | Parašytas: 21 Spa 2009, 16:13 Pranešimo tema: PUBLIC-admin pack by cPP |
![]() Dalyvis (-ė) |
Sveiki , sukuriau savo pirma admin pack , tad pradedam ![]() Serveris naudoja: 1. amxmodx 2. booster 3. metamod PLUGINAI ! 1.high_ping_kicker.amxx - Kickins zmones kurie tures didesni ping'a nei 110 2.simple_team_balancer.amxx - Pluginas lygins komandas 3.country_kicker.amxx - Kickins zaidejus ne is Lietuvos 4.vip_nune.amxx - VIP [NEW] kuris tures /vipmenu , /vipguns ! 5.stats.amxx - ten (pvz) /top15 /rank ir t.t. Tad neripinau , pluginu daug nedejau noresi isidesi , ziauriai nesmerkite pirmas mano admin pack ![]() link:Siustis ACIU uz demesi Paskutinį kartą redagavo cPP 21 Spa 2009, 17:57. Iš viso redaguota 4 kartus. Padejau ? +rep Mano PUBLIC admin pack Cia |
![]() |
|
| .iJust | Parašytas: 21 Spa 2009, 17:40 Pranešimo tema: Re: PUBLIC-admin pack by cPP |
![]() Užkietėjęs dalyvis (-ė) |
Linkus padaryk va taip [url=Saitas]Siustis[/url] nes dabar nėra tokio failo ![]() - Tą patį ką ir tu! Private ZombieMod 10%. |
![]() |
|
| cPP | Parašytas: 21 Spa 2009, 17:51 Pranešimo tema: Re: PUBLIC-admin pack by cPP |
![]() Dalyvis (-ė) |
Aciu labai , galvojai senai kaip jus taip padarot Padejau ? +rep Mano PUBLIC admin pack Cia |
![]() |
|
| h a m a` | Parašytas: 22 Spa 2009, 14:53 Pranešimo tema: PUBLIC-admin pack by cPP |
liblist.gam : game "GunGame" url_info "GunGame" url_dl "" version "1.6" size "184000000" svonly "0" secure "1" type "multiplayer_only" cldll "1" hlversion "1111" nomodels "1" nohimodel "1" mpentity "info_player_start" gamedll "addons/metamod/dlls/metamod.dll" gamedll_linux "dlls/cs_i386.so" trainmap "tr_1" server.cfg - booster nustatymai.. bet idiegta tik hlbooster. // Booster Nustatymai booster_show_connmsg 0 booster_autofps 800 booster_minsleepms 5 booster_force_systicrate 0 booster_cpu_enabled 0 booster_cpu_spikemax 3 booster_cpu_spikelevel 75 booster_cpu_floor 50 booster_cpu_mminc 2 booster_cpu_quiettime 300 booster_cpu_mmmin 3 booster_cpu_mmmax 8 booster_lite_mode 3 booster_lite_extra_sleep_frequency 0 .. ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
| cPP | Parašytas: 22 Spa 2009, 19:52 Pranešimo tema: Re: PUBLIC-admin pack by cPP |
![]() Dalyvis (-ė) |
aciu , dabar kuriu kita , tad jis bus tikrai geresnis prizadu Padejau ? +rep Mano PUBLIC admin pack Cia |
![]() |
|
| snesss | Parašytas: 23 Spa 2009, 12:25 Pranešimo tema: Re: PUBLIC-admin pack by cPP |
![]() ![]() Dažnas dalyvis (-ė) |
Sukurk koki gera gera surf admin packa ![]()
|
![]() |
|
| cPP | Parašytas: 24 Spa 2009, 13:16 Pranešimo tema: Re: PUBLIC-admin pack by cPP |
![]() Dalyvis (-ė) |
Jau panasu turiu tik reikes idet i http://www.labusai.lt Padejau ? +rep Mano PUBLIC admin pack Cia |
![]() |
|
| h a m a` | Parašytas: 24 Spa 2009, 13:17 Pranešimo tema: Re: PUBLIC-admin pack by cPP |
cPP rašė: Jau panasu turiu tik reikes idet i http://www.labusai.lt http://labusai.com ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
| cPP | Parašytas: 24 Spa 2009, 13:29 Pranešimo tema: Re: PUBLIC-admin pack by cPP |
![]() Dalyvis (-ė) |
Aciu uz pataisyma Padejau ? +rep Mano PUBLIC admin pack Cia |
![]() |
|
| Next` | Parašytas: 12 Bal 2010, 15:43 Pranešimo tema: PUBLIC-admin pack by cPP |
![]() Žalias (-ia) |
Kuriu Admin Packus pagal jusu poreikius kainuos nuo 1lt
|
![]() |
|
| Severnadze | Parašytas: 12 Bal 2010, 16:44 Pranešimo tema: PUBLIC-admin pack by cPP |
![]() Forumo numylėtinis (-ė) |
Dar cia parasyk ! ispejima tuoj gausi ! o as nemokamai kuriu ! CM/GTH V1 Admin Pack ► 100% CM/GTH V2 Admin Pack ► 100% CM/GTH V3 Admin Pack ► 100% |
![]() |
|

aciu , dabar kuriu kita , tad jis bus tikrai geresnis prizadu